Hirdetés

Gmail for Android

Gmail for Android

Tavaly megjelent újdonságokat frissítette most a Google a Gmail levelező kliensben, Android rendszeren.

2014-ben megjelent új Gmail egyik legnagyobb újítása az volt, hogy akár több fiókot is képes volt kezelni, más szolgáltatókat is felvehettünk, de ezek külön füleken szerepetek, illetve a keresés is kissé macerás volt.

A frissítés után az alkalmazásban most egy All inboxes nevezetű menüt találunk, ahol az összes levelet megtekinthetjük. Nincsenek e-mail címekre szeparálva a levelek, valamint nem csak a gmailes leveleket láthatjuk összevonva, hanem az összes postafiókra kiterjesztették.

A fejlesztők elmondása szerint az új kereső sokkal okosabb lett, így elég egy szót leírnunk és ő azonnal tudni fogja, mit szeretnénk.

A keresés mellett a csatolmányokon is javítottak, sokkal egyszerűbben menthetjük a Google Drive felhőbe.

A frissítés már megtalálható a Google Play áruházban, ha még nem frissült a telefonod, akkor kattints a cikk alján látható ikonra. Sajnos iOS-en még nem elérhetőek az új featurek, de nyugalomra intünk mindenkit, mert tervben van az update.

Hirdetés
Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...