Hirdetés

MS-DOS

MS-DOS

Úgy tűnik, hogy a Microsoft visszatér a kőkorszakba, mert friss ötlete, hogy a “saját” telefonjaira kiadja a régi DOS felületet.

A mai nap a Microsoft úgy döntött, hogy itt az ideje feléleszteni a jó öreg MS-DOS rendszert, és az összes Lumia telefonra kiadni. Az új felületen teljes egészében visszaköszönt a régi fekete háttér és a fehér karakterek, tökéletesen lehet navigálni parancsokkal a mobilon. Hát, nem pofás!?

Az MS-DOS teljesen visszavisz az alapokhoz, amikor egyszerű cd, dir parancsokat kellett kiadnunk, hogy ugráljunk a mappák közt.

Ha példákul a kamerát szeretnénk elindítani, akkor egyszerűen csak lépjünk a C:ProgramsPhone mappába, ahol a telefonra telepített összes alkalmazás fellelhető lesz. A camera.exe parancs kiadásával pedig rögvest elindul a telefon Camera appja és mehet a selfie gyártás. Válthatunk elsődleges és másodlagos kamerák között is. A fényképek készítéséhez 3 mód áll rendelkezésünkre: ASCII, B&W és CGA.

Fokozott figyelem, mindenki ellenőrizze a dátumot!

Hirdetés
Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...