Hirdetés

Skype

Skype

Sorra érkeznek a frissítések a Skype mobilos klienseihez, hol javítást kapunk, hol új funkció kerül a szoftverbe.

A Skype napjaink egyik legnépszerűbb chat programja, amiben nem csak szöveges formában tudunk üzenni, hanem akár HD minőségben is felhívhatjuk barátainkat.

A napokban megjelent androidos Skype app például egy teljesen új elrendezést hozott a chat ablakban. A buborékos-elrendezés ismert lehet az asztali, illet iOS-es felületről, hisz dekstopon már korábban bevezették ezt. Kinézet mellett új hangulatjeleket is kaptunk, amik sokkal viccesebbek, s ha az üzenetet el szeretnénk hagyni és csak egy smileyt küldenénk, akkor azok a Facebookhoz hasonlóan sokkal nagyobb formában jelennek meg.

skype-new-design

Biztonságosabb lesz a program, mert ki- majd bejelentkezésnél ismét el fogja kérni a felhasználónév és jelszó párost, az aktív chat fülek sokkal átláthatóbbak lesznek, könnyebb lesz csatlakozni egy már aktív beszélgetéshez, a résztvevők avatárjait megtekinthetjük, sajátunkét gyorsan cserélhetjük is.

iPhone-sok is felkaphatják a fejüket, hisz az 5.12-es update nyelvi frissítést hoz, köztük van végre a magyar nyelv is.

Hirdetés
Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...