Hirdetés

Film

Elképesztően magas lett a HTC 10 európai ára

Elképesztően magas lett a HTC 10 európai ára

Bár a HTC 10 az előzetes várakozásoknak megfelelően egy jó készülék lett, annak árazása könnyedén visszavetheti majd az értékesítési számokat, hiszen az európai ár alighanem egy kissé túlzó lett.

Mivel az árak közlésekor a tárhely mérete nem volt megadva, valószínűleg a 32GB-os modellekről van szó, amiknek az ára az alábbiak szerint alakul.

Egyesült Államok (193.370 forint)

A kártyafüggetlen modellhez szürke és ezüst színben juthatnak hozzá a felhasználók, akiknek 700 dollárt kell fizetniük a tajvani gyártó új csúcskészülékéért.

Egyesült Királyság (222.386 forint)

Az Egyesült Királyságban élő felhasználóknak valamivel nagyobb választási lehetőség jutott, ugyanis az ottani kínálatban az arany színű változat is megjelent, a fizetendő ár pedig 570 font.

Németország (217.611 forint)

Németországban az O2 szolgáltatótól részletfizetéssel is megvásárolhatják a készüléket a felhasználók 24×30 euró formájában, ám akik ezt nem szeretnék, 700 euróért cserébe kártyafüggetlenül is hozzájuthatnak a kívánt modellhez.

Franciaország (233.154 forint)

Franciaországban más árfolyam lehet érvényben, ugyanis az ottani felhasználóknak már 750 eurót kell fizetniük a készülékért.

Ausztria, Finnország, Olaszország, Spanyolország, Svédország (233.154 forint)

A weboldalon feltüntetett információk szerint az említett országokban már 800 eurót kérnek a készülékekért, ám röviddel az árak kiírása után 750 euróra javították azt.

*Az egyes országok nevei mellé a könnyebb összehasonlíthatóság érdekében odaírtuk a napi árfolyammal számított forintosított összeget is.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archívum...