Hirdetés
Vin Diesel szerint a Halálos iramban 8 Oscar-esélyes produkció lesz

Annak ellenére, hogy a Halálos iramban sorozat szinte minden része kirobbanó sikereket ért el, nem nevezhető egy tipikus Oscar esélyes alkotásnak, ám Vin Diesel szerint ezúttal minden teljesen más lesz.

A film forgatásártól számos videó kikerült már az internetre, így tudhatjuk, hogy ismét a méregdrága szuper-sportautók és a többé kevésbé CGI mentes akciójelenetek játsszák majd a főszerepet, ám Vin Diesel szerint ezúttal másnak is szemtanúja lehetünk majd.

Diesel elismerő szavakkal méltatta a film rendezőjét, F.Gary Gray-t, aki szerinte egy teljesen új szintre emelte a produkciót, ezt pedig mindenki rögtön észre fogja venni.

„A Halálos iramban 8 eltérő lesz a korábbiaktól. A saját karakteremmel is olyan dolgok történnek majd, ami sokkolni fog titeket. A filmben tapintható lesz a feszültség, mint ahogy a hetedik rész által kiváltott érzelmek is újra felszínre törnek. Egyben biztos vagyok, mégpedig, hogy mindenki el lesz ragadtatva tőle”, mondta Vin Diesel.

Hirdetés
Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...