Hirdetés

Mobil

100 dollárral csökkent a Sony Xperia Z5 Compact ára

100 dollárral csökkent a Sony Xperia Z5 Compact ára

Jó hír lehet a Sony készülékek iránt rajongó felhasználók számára, hogy az Xperia Z5 Compact ára jelentős csökkenésen ment keresztül.

Úgy tűnik, hogy a nemrég bemutatkozó Xperia X sorozat, a Samsung és az LG új csúcsmodellje, valamint a hamarosan érkező 4 hüvelykes kijelzővel rendelkező iPhone SE létezése érezteti hatását a Sony jelenlegi készülékein, hiszen az Xperia Z5 Compact ára nem kevesebb mint 100 dollárral csökkent.

A csökkenés egyelőre csak az Amazon és a Best Buy kínálatában felbukkant modellek esetében érzékelhető, azonban szakértők szerint jó esély van rá, hogy a növekvő kínálat és a hardveres fejlesztések miatt a korábbi modellek árai más területeken is csökkenésnek induljanak, így talán lassan már mi is kedvezményes áron vásárolhatjuk meg azokat.

07-Sony

Az árcsökkentés egyben azt is jelentheti, hogy csökkent az érdeklődés a Sony korábbi modelljei iránt, így hamarosan szolgáltatói akciók keretében is feltűnhetnek majd azok.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...