Hirdetés
308 dolláros áron érkezhet meg a Huawei legújabb készüléke, a Honor V8

Néhány nappal ezelőtt a Huawei megkezdte az önálló márkájaként ismert legújabb Honor készülék figyelemfelkeltő kampányát, amely most tovább folytatódik.

Az már teljesen egyértelmű, hogy az új készülék tovább viszi majd a Huawei P9 dupla kialakítású kamera designját, mint ahogy arra is jó esély van, hogy abban egy Kirin 950 típusú chipsetet, 4GB RAM-ot és egy ujjlenyomat-olvasót is megtalálhatnak majd a felhasználók.

A Kínából érkező legfrissebb információk szerint az új modell egy 5.5 hüvelykes képátlóval rendelkező Full HD felbontású kijelzővel áll majd a felhasználók rendelkezésére, miközben a készülék hátlapján két darab 12MP-es érzékelő, előlapján pedig egy 8MP-es szelfikamera kaphat majd helyet. A többek között 3000mAh kapacitású akkumulátorral és C-típusú USB csatlakozóval is felvértezett Honor V8 ára 308 dollár körül alakulhat.

05-Honor V8-02

Végül kínai források arról is beszámoltak, hogy ugyanezen az eseményen mutatkozhat be a Honor 7i utódjaként érkező Honor 8i is, ami vélhetően a flipes kialakítású kamerát is megörökli majd elődjétől.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...