Hirdetés
A HTC 10 kamerája olyat tartogat majd számunkra, amit eddig még sehol sem láthattunk

A HTC tovább folytatja készülékének burkolt bemutatóját, ugyanis több kiadott fotó után most annak kameráját is meglóbálták az orrunk előtt.

A HTC 10-ről számtalan fotó kikerült már az internetre, mint ahogy renderképből is jó párat láthattunk, így bár a tajvani vállalat még nem mutatta meg magát a készüléket, már pontosan tudhatjuk, hogy az valójában hogyan is fog kinézni.

Mivel az eddigi képek alapján nem egy tipikus szépséggel lesz dolgunk, a vállalat jövőjének szempontjából talán minden eddiginél fontosabb, hogy valami óriásit robbantsanak a piacon, és most úgy tűnik, ezt a HTC 10 kamerájával kívánják majd megtenni.

A vállalat által Twitteren közzétett üzenetben a „világelső, világszínvonalú, elől és hátul” szavakkal jellemezték a készülékbe kerülő szenzorokat, amelyeknek ezek után már tényleg elképesztő teljesítményt kell majd nyújtaniuk, hogy ne bukjon bele ígérgetéseibe a HTC.

A lenyűgöző kamerán kívül 5.1 hüvelykes QHD felbontású AMOLED megjelenítő, Snapdragon 820 típusú chipset, 4GB RAM, 32GB-os belső tárhely és egy C-típusú USB csatlakozó állhat még a felhasználók rendelkezésére.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...