Hirdetés
Az LG hivatalosan is elindította az X-sorozatú termékek értékesítését

Kicsivel több mint egy hónappal azután, hogy a vállalat bejelentette az X-sorozatú készülékek létezését, azok értékesítése is kezdetét vette.

Az LG tájékoztatása alapján az X screen és X cam modellekhez Dél-Koreában már ma is hozzájuthatnak a felhasználók, de az európai, latin-amerikai és ázsiai vásárlóknak sem kell már sokat várniuk az új készülékek érkezésére. A vállalat szerint az X-sorozatú készülékek széles közönség számára hozzáférhetőek, és olyan funkciókat tartalmaznak, amiket eddig csak a csúcsmodellek eseteiben láthattunk.

02-LG-01

„Ami kifejezetten vonzó az X screen és X cam készülékekben, hogy az alapvető elvárásokon túl mindegyikük tartalmaz egy nagyszerű funkciót, mindezt ráadásul úgy, hogy bankot sem kell robbantani értük”, mondta a vállalat mobil részlegének elnök-vezérigazgatója, Juno Cho.

02-LG-02

„Az X sorozat bevezetésével elhoztuk a piacra az első olyan modelleket, amelyek kitűnő kamera és kijelző-technológiával lettek felszerelve, miközben azok bárki számára könnyedén hozzáférhetőek. Ilyen eddig még nem volt a piacon”, tette hozzá Juno Cho.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...