Hirdetés
Dupla kijelzős okostelefont ilyen jó áron még biztosan nem vásároltál

Az okostelefonok esetében az egyik legkritikusabb pont mindig azok akkumulátora, hiszen alig van olyan modell, amelyet a nap végén ne kellene „felfrissíteni”. Ezek átlagos okostelefonok, de mi van akkor, ha nem egy, hanem két kijelzővel kell számolnunk?

Nos, semmi. Legalábbis akkor, ha a Yotaphone 2-ről beszélünk, hiszen a dupla kijelzővel ellátott, gondosan megtervezett készülék akár még az átlagosnál hosszabb üzemidővel is rendelkezésünkre állhat, de ne szaladjunk azért ennyire előre.

Maga a készülék elől egy 5-hüvelykes Full HD felbontású, hátul pedig egy 4.7-hüvelykes 960 x 540 felbontású E-ink megjelenítővel operál. A két kijelző között olyan hardverelemeket találhatunk, mint a Snapdragon 801 típusú processzor, a 2GB RAM, vagy épp a 32GB-os háttértár, míg kamerák esetében egy 2.1MP-es előlapi és egy 8MP-es hátlapi egység áll rendelkezésünkre.

01

Most, hogy nagyvonalakban vázoltuk, mire is számíthatunk, visszatérhetünk a készülék különlegességéhez, ami nem más, mint a hátlapi E-Ink kijelző, amely akár igény esetén egy hagyományos E-book funkcióit is lazán kiválthatja. A Mindig aktív kijelzőn egyébként olyan funkciókhoz férhetünk hozzá, mint az értesítések kijelzése, az időjárás, az akkumulátor töltöttsége, és számtalan egyéb hasznos dolog, amikhez kifejezetten ide szabott widgeteket készítettek a mérnökök.

Biztos felmerül bennetek a kérdés, hogy egy ilyen készülék mekkora akkumulátorral lehet felszerelve, és az a bizonyos áramforrás meddig képes azt életben tartani? Nos, a Yotaphone 2 egy relatíve kisméretű, 2500mAh kapacitású akkumulátorral kerül értékesítésre, ám az üzemidőt ennek ellenére nem órákban, hanem napokban mérhetjük az esetében.

04

A gyártó tájékoztatása szerint ugyanis amennyiben csak olvasásra használjuk a készüléket, úgy az ötnapos üzemidő is garantált, ám akkor sem kell kétségbe esni, ha az átlagos okostelefon használatot részesítjük előnyben, hiszen a YotaEnergy funkciónak köszönhetően két napig így is elboldogul töltő nélkül a modell.

Nem is maradt más hátra, minthogy közöljük az árát, ez pedig jelen esetben egy igazán örömteli feladat, hiszen a Gorilla Glass 3 védelemmel és NFC-vel is ellátott Yotaphone 2 ára 135.99 doolár, ami még a 40 ezer forintot sem éri el.

Megvásárolni továbbra is a Gearbest webáruházából tudjátok, ahol a kiszállítás természetesen ezúttal is ingyenes.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...