Hirdetés
Dupla kijelzős okostelefont ilyen jó áron még biztosan nem vásároltál

Az okostelefonok esetében az egyik legkritikusabb pont mindig azok akkumulátora, hiszen alig van olyan modell, amelyet a nap végén ne kellene „felfrissíteni”. Ezek átlagos okostelefonok, de mi van akkor, ha nem egy, hanem két kijelzővel kell számolnunk?

Nos, semmi. Legalábbis akkor, ha a Yotaphone 2-ről beszélünk, hiszen a dupla kijelzővel ellátott, gondosan megtervezett készülék akár még az átlagosnál hosszabb üzemidővel is rendelkezésünkre állhat, de ne szaladjunk azért ennyire előre.

Maga a készülék elől egy 5-hüvelykes Full HD felbontású, hátul pedig egy 4.7-hüvelykes 960 x 540 felbontású E-ink megjelenítővel operál. A két kijelző között olyan hardverelemeket találhatunk, mint a Snapdragon 801 típusú processzor, a 2GB RAM, vagy épp a 32GB-os háttértár, míg kamerák esetében egy 2.1MP-es előlapi és egy 8MP-es hátlapi egység áll rendelkezésünkre.

01

Most, hogy nagyvonalakban vázoltuk, mire is számíthatunk, visszatérhetünk a készülék különlegességéhez, ami nem más, mint a hátlapi E-Ink kijelző, amely akár igény esetén egy hagyományos E-book funkcióit is lazán kiválthatja. A Mindig aktív kijelzőn egyébként olyan funkciókhoz férhetünk hozzá, mint az értesítések kijelzése, az időjárás, az akkumulátor töltöttsége, és számtalan egyéb hasznos dolog, amikhez kifejezetten ide szabott widgeteket készítettek a mérnökök.

Biztos felmerül bennetek a kérdés, hogy egy ilyen készülék mekkora akkumulátorral lehet felszerelve, és az a bizonyos áramforrás meddig képes azt életben tartani? Nos, a Yotaphone 2 egy relatíve kisméretű, 2500mAh kapacitású akkumulátorral kerül értékesítésre, ám az üzemidőt ennek ellenére nem órákban, hanem napokban mérhetjük az esetében.

04

A gyártó tájékoztatása szerint ugyanis amennyiben csak olvasásra használjuk a készüléket, úgy az ötnapos üzemidő is garantált, ám akkor sem kell kétségbe esni, ha az átlagos okostelefon használatot részesítjük előnyben, hiszen a YotaEnergy funkciónak köszönhetően két napig így is elboldogul töltő nélkül a modell.

Nem is maradt más hátra, minthogy közöljük az árát, ez pedig jelen esetben egy igazán örömteli feladat, hiszen a Gorilla Glass 3 védelemmel és NFC-vel is ellátott Yotaphone 2 ára 135.99 doolár, ami még a 40 ezer forintot sem éri el.

Megvásárolni továbbra is a Gearbest webáruházából tudjátok, ahol a kiszállítás természetesen ezúttal is ingyenes.

Hirdetés
Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...