Hirdetés
Egy készülék, aminek brutális specifikációjánál már csak az elképesztően olcsó ára a durvább

Az elmúlt időszakban számtalan jó ár-érték aránnyal rendelkező modellt bemutattunk már nektek, azonban könnyen lehet, hogy az egyik legjobb ilyen készülék még csak most érkezett meg.

A szóban forgó modell nem más, mint az UMi Diamond. A gyártó azon kínai vállalatok közé tartozik, amelynek termékei Európában és a világ többi pontján is nagy népszerűségnek örvendenek, és ezen nem is lehet csodálkozni. Az Umi ugyanis kifejezetten erős hardverelemekkel vértezi fel készülékeit, amiket aztán olyan áron kínál a felhasználóknak, aminek egyszerűen nem lehet ellenállni.

02

Így van ez a Diamond esetében is, ahol egy 5-hüvelykes, HD felbontású és 2.5D kialakítású kijelzővel találhatjuk szembe magunkat. Manapság ez a kijelzőméret már egyre ritkább, ám sokan még mindig a legkedveltebbként tekintenek rá.

A megjelenítő alatt helyet kapott a MediaTek MTK 6753 típusú 8-magos chipsete, 3GB RAM és egy 16GB-os tároló is, vagyis elmondható, hogy egy felső-középkategóriás modellel van dolgunk. A kamera 2MP/8MP-es, a kijelzőt körül ölelő keret fém, az akkumulátor pedig egy 2650mAh-s egység lett, amitől átlagos használat mellett kétnapos üzemidőt remélhetnek a vásárlók.

03

Természetesen van 4G LTE, GPS/Glonass és Bluetooth 4.0 támogatás is, mint ahogy a microSD-n keresztüli bővíthetőség sem maradt ki kínálatból, itt a maximum érték 128GB.

A többek között dual-SIM támogatással is rendelkező készüléken Android 6.0 operációs rendszer fut, így erre sem lehet panasz, mint ahogy nem lehet panasz az árára sem, hiszen a meglehetősen erőteljes specifikáció és a vonzó megjelenés ellenére a Gearbest-nél most csak 99.99 dollárt, vagyis 29 ezer forintot kell fizetnünk érte, ami figyelembe véve, hogy a kiszállítás is ingyenes, finoman szólva is jó üzletnek tűnik.

08

Hirdetés
Cikk archívum...