Hirdetés
Egy készülék, aminek brutális specifikációjánál már csak az elképesztően olcsó ára a durvább

Az elmúlt időszakban számtalan jó ár-érték aránnyal rendelkező modellt bemutattunk már nektek, azonban könnyen lehet, hogy az egyik legjobb ilyen készülék még csak most érkezett meg.

A szóban forgó modell nem más, mint az UMi Diamond. A gyártó azon kínai vállalatok közé tartozik, amelynek termékei Európában és a világ többi pontján is nagy népszerűségnek örvendenek, és ezen nem is lehet csodálkozni. Az Umi ugyanis kifejezetten erős hardverelemekkel vértezi fel készülékeit, amiket aztán olyan áron kínál a felhasználóknak, aminek egyszerűen nem lehet ellenállni.

02

Így van ez a Diamond esetében is, ahol egy 5-hüvelykes, HD felbontású és 2.5D kialakítású kijelzővel találhatjuk szembe magunkat. Manapság ez a kijelzőméret már egyre ritkább, ám sokan még mindig a legkedveltebbként tekintenek rá.

A megjelenítő alatt helyet kapott a MediaTek MTK 6753 típusú 8-magos chipsete, 3GB RAM és egy 16GB-os tároló is, vagyis elmondható, hogy egy felső-középkategóriás modellel van dolgunk. A kamera 2MP/8MP-es, a kijelzőt körül ölelő keret fém, az akkumulátor pedig egy 2650mAh-s egység lett, amitől átlagos használat mellett kétnapos üzemidőt remélhetnek a vásárlók.

03

Természetesen van 4G LTE, GPS/Glonass és Bluetooth 4.0 támogatás is, mint ahogy a microSD-n keresztüli bővíthetőség sem maradt ki kínálatból, itt a maximum érték 128GB.

A többek között dual-SIM támogatással is rendelkező készüléken Android 6.0 operációs rendszer fut, így erre sem lehet panasz, mint ahogy nem lehet panasz az árára sem, hiszen a meglehetősen erőteljes specifikáció és a vonzó megjelenés ellenére a Gearbest-nél most csak 99.99 dollárt, vagyis 29 ezer forintot kell fizetnünk érte, ami figyelembe véve, hogy a kiszállítás is ingyenes, finoman szólva is jó üzletnek tűnik.

08

Hirdetés
Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...