Hirdetés
Érkezik a Marshmallow az Xperia Z2, Z3 és Z3 Compact készülékekre

A Sony még tavaly októberben tett ígéretet az említett készülékek tulajdonosainak az Android 6.0 elhozatalára, most pedig úgy tűnik, be is tartja azt.

Azt követően ugyanis, hogy előző hónapban elérhetővé vált a rendszer béta verziója, megkezdődött a végleges, stabil rendszer kiküldése is az Xperia Z2, Z3 és Z3 Compact telefonokra. A frissítés a legújabb, 6.0.1-es verziószámot viseli, és tartalmazza a februári biztonsági frissítéseket is.

Természetesen, ahogy az ilyenkor lenni szokott, ezúttal is érkezett némi rossz hír, ugyanis jelen pillanatban csak a D6503-as modellszámmal rendelkező Z2 készülékek, a D6603-as modellszámú Z3 modellek és a D5803-as Z3 Compact típusú készülékek érdekelt a frissítésben, ezek közül is csak azok, amelyek az Egyesült Államok, Oroszország, Ukrajna, Dél-Afrika és a Közel-Kelet területén kerültek értékesítésre.

03-Sony

Aggódni azonban nem érdemes, néhány napon belül egyéb régiók is bekapcsolódnak a frissítésbe, így hamarosan minden felhasználó gondtalanul élvezheti majd az Android 6.0 Marshmallow által nyújtott előnyöket.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archívum...