Hirdetés
A Google moduláris kialakítású készüléke is feltűnt a GFXBench adatbázisában

Sok más telefonhoz és táblagéphez hasonlóan úgy tűnik, a Google fejlesztésének is a GFXBench okozza a vesztét, ugyanis a tesztprogram adatbázisában feltűnt a régóta várt készülék teljes specifikációja.

Tavaly augusztusban jelentették be a hírt, hogy a készülék kiadása 2016-ra csúszik, azóta azonban semmit sem lehetett hallani felőle, egészen mostanáig.

Noha az eredeti információk szerint egy okostelefonról lett volna szó, most úgy tűnik, egy táblagép is készülhetett az eszközből, hiszen az egy 13.8 hüvelykes Full HD felbontású megjelenítővel szerepel a GFXBench adatbázisában.

A specifikáció további részében találhatunk még egy Snapdragon 810 típusú chipsetet, 3GB RAM-ot, 32GB-os belső tárhelyet, 0.3MP-es hátlapi kamerát, és Android 6.0 operációs rendszert is.

Ez a felszereltség talán már nem lesz elegendő 2016-ban ahhoz, hogy a csúcskategóriás modellekkel tudjon versenyezni, ugyanakkor a moduláris kialakításnak köszönhetően nem okozhat majd gondot kicserélni az olyan kulcsfontosságú alkatrészeket sem, mint a processzor, a memória, vagy éppen a kamera.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...