Hirdetés
Hivatalosan is bemutatkozott a Lumia 650 – Fém keret, Windows 10 és kedvező ár jellemzi

Az elmúlt néhány hónapban csak híresztelések voltak róla, most viszont a Microsoft végre hivatalosan is bemutatta a készüléket, ami az eddig pletykáltnál valamivel enyhébb árazással kerül értékesítésre.

A készülékbe egy 5 hüvelykes 720p felbontású megjelenítő került, azonban a Lumia 550-nel ellentétben a 650 AMOLED panelt kapott, erre pedig annyira büszke a Microsoft, hogy állításuk szerint ennél szebb kijelzőt ilyen áron még sohasem kínáltak a felhasználóknak.

A Snapdragon 212 típusú chipset lehetővé teszi a Windows 10 Mobile operációs rendszer futtatását, noha a Continuum támogatásról egyértelműen le kell mondaniuk a felhasználóknak. A RAM 1GB, a belső tárhely pedig 16GB-os kiszerelésben van jelen a készülékben, amelyből utóbbi microSD-n keresztül tovább is bővíthető.

03-Lumia 650-01

Az 5MP-es előlapi és 8MP-es hátlapi kamerával rendelkező Lumia 650 fém keretet és cserélhő hátlapot is kapott, amiből a bemutató időpontjában még csak két szín, a fekete és a fehér állt a felhasználók rendelkezésére, ugyanakkor ez a jövőben minden valószínűség szerint bővülni fog.

És, ha már levehető a hátlap, akkor adja magát a helyzet, hogy az akkumulátor is cserélhet, így a 2000mAh kapacitású áramforrás bármikor kipattintható a készülékből.

A Lumia 650 február 18-án debütál az európai piacokon, ára pedig 199 dollár lesz, amire az egyes országok még különböző adókat is kivethetnek majd.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...