Hirdetés
Keret nélküli moduláris okostelefonon dolgozik az Android társalapítója

Egyre több vállalat kezd bele moduláris okostelefonok elkészítésébe, ám eddig csak nagyon kevés értékelhető ötlet került a középpontba.

Valószínűleg minden Android rajongó tisztában van vele, ki is az az Andy Rubin, ugyanis ő volt az egyik társalapítója annak az Androidnak, amelyet 2005-ben eladtak a Google-nek.

Rubin ezt követően több új projektbe is belekezdett, de a legnagyobb visszhangja a mostaninak lehet, ugyanis úgy tudni, hogy az Essentials Products Inc. nevű vállalatával okostelefon és tablet kiegészítőket, valamint operációs rendszereket készítenek mobil eszközök részére.

A fentieken túl a mintegy 40 fős csapat egy új, felsőkategóriás okostelefon elkészítésébe is belefogott, ami moduláris kialakítással érkezhet meg a piacra. Bár sok még a kérdőjel a modellel kapcsolatban, a jelenlegi hírek szerint egy 360-fokban rögzíteni képes kamera is készülhet a modellhez, amellyel nagy sikereket arathatnának a felhasználók körében.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Hirdetés
Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...