Hirdetés
Kiszivárgott fotón látható a Xiaomi Max óriási előlapi panelje

A Xiaomi egy online kérdőív kiadása után az eredmények figyelembevételével úgy döntött, hogy Max névre kereszteli el méretes kijelzővel ellátott új készülékét.

A hír megjelenése után nem sokkal felbukkant az interneten a készülék hatalmas előlapi panelje is, ami úgy tűnik, egyenesen a gyártósor mellől érkezett. A képek láttán a Max aligha nevezhető már telefonnak, hiszen méretei alapján sokkal inkább egy kisebb méretű táblagéppel lehet majd dolgunk.

05-Xiaomi-01

A keskeny oldalkeretek, a kapacitív gombok és a szenzorok elhelyezése tökéletesen egyezik a Xiaomi eddigi stílusával, noha ezúttal az Mi 5 esetében megfigyelhető ujjlenyomat-olvasós home gomnak már a nyomát sem láthatjuk. Aggódni azonban emiatt sem kell, ugyanis egyes források szerint a szenzor a Redmi Note 3 és Mi 4s pároshoz hasonlóan ezúttal is a hátlapra kerül.

Specifikáció terén egyelőre semmi sem nyilvános, ám ekkora kijelző esetében vélhetően csak a Snapdragon 820 jöhet majd számításba, még úgy is, hogy annak felbontása egyelőre nem ismert.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...