Hirdetés
Kupon napok 2017 – Ideje lecsapni a legjobb ajánlatokra!

Bár a különböző kuponokkal elősegített akciók a hazai tapasztalatokból kiindulva nem mindig töltik el akkora elégedettséggel a vásárlókat, mint azt az akciót meghirdetők szerették volna, most úgy tűnik, valóban sikerült belefutnunk valami jóba.

Igaz, a legjobb árú termékeket ezúttal sem a hazai boltokban, hanem egy kínai webáruházban kell keresnünk, ám mivel a kiszállítás ingyenes, ez aligha okozhat gondot. A Gearbest által meghirdetett termékek között a robot porszívótól kezdve a kulcstartókon át a nagy teljesítményű laptopokig mindent megtalálhatunk, így jelen írásunkban mi csak néhányat emelünk ki belőlük.

Itt van például rögtön egy okostelefon, a Leagoo M8 Pro, amely nem feltétlenül nevével, hanem sokkal inkább felszereltségével és árával szeretné felhívni magára a figyelmet. A HD felbontású kijelző, a 2GB RAM, a 16GB-os tároló, a 4-magos processzor, az ujjlenyomat-olvasó és a dupla hátlapi kamera az M8Pro kuponkód megadása után mindössze 21 ezer forintba kerül számunkra, ami egy ilyen jellemzőkkel bíró készülékért nevetségesen alacsony ár. Ha a mobillal kapcsolatos további részletek is érdekelnek, ezt a linket ajánljuk számodra.

Bár a fenti készülék ára elképesztően alacsony, még ennyit sem kell fizetnünk az Oukitel modelljéért, ugyanis a HD kijelzővel, 4-magos processzorral, 2GB RAM-mal, 16GB tárhellyel és dual-SIM támogatással rendelkező modell ára a C5Pro kuponkód megadása után mindössze 19 ezer forint, szóval, aki ennél nem is nagyon vágyik többre, jobban teszi, ha siet, mert ilyen ár mellett meglehetősen gyorsan fogynak a készülékek. Részletek itt.

Egy kategóriával feljebb helyezkedik el, a kedvezményesen 35 ezer forintért megvásárolható Xiaomi Redmi 4X, ami Snapdragon 435 típusú chipsetével könnyedén veszi az akadályokat, főleg úgy, hogy ebben 3GB RAM és 32GB-nyi tárhely is a segítségére áll. Az újjlenyomat-olvasóval, 4100mAh kapacitású akkumulátorral és minőségi megmunkálással rendelkező készülék megvásárlásakor a DRedmi4X kuponkódot használjátok. A mobilról fotókat és információkat az alábbi linken találsz.

Ez tehát csak néhány ajánlat volt a több száz közül, hiszen kedvező áron juthattok táblagépekhez, laptopokhoz, számítástechnikai kiegészítőkhöz, autós cuccokhoz, és még számtalan más termékhez, amiket a Gearbest weboldalán fedezhettek fel.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...