Hirdetés
Már a zenerajongó felhasználók is örömmel várhatják az LG új csúcskészülékét

Az LG Electronics bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötöttek a Bang & Olufsennel, melynek keretében a leginkább minőségi audiorendszereiről elhíresült gyártó segítséget nyújt majd számukra abban, hogy készülékeik sokkal jobb minőségű hangzást tudjanak nyújtani a felhasználóknak.

Az együttműködés nem most kezdődött már, és a hírek szerint a hamarosan bemutatásra kerülő LG G5 is ennek jegyében készült el, így a zene iránt rajongó felhasználók is megtalálhatják majd számításaikat az új készülékben.

A dél-koreai vállalat azon kevesek közé tartozik, akik büszkén mondhatják el magukról, hogy létezésük során több alkalommal is kínáltak már kimagasló hangminőséget biztosító készülékeket a felhasználóknak, olyanokat, mint amilyen például a nemrég bemutatott LG V10 is volt.

02-Bang

Hogy a G5-tel kapcsolatban pontosan milyen fejlesztéseket is köszönhetünk a Bang & Olufsen-es együttműködésnek, egyelőre nem ismert, de két nap múlva mindenre fény derül majd.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archívum...