Hirdetés
Okostelefonok és kiegészítők verhetetlen áron – már csak néhány napig!

Tegnap beszámolhattunk már nektek a Kínában hagyományosnak nevezhető „Szinglik napjáról”, amelynek keretében a Black Friday-hoz hasonló akciókat hirdetnek a különböző webáruházak.

Egy nappal ezelőtt egy átfogó, a legtöbb termékkategóriára kiterjedő írással jelentkeztünk, ma pedig újabb nagyszerű ajánlatokra hívjuk fel a figyelmetek, csak épp ezúttal kifejezetten az okostelefonokra és az ahhoz kapcsolódó kiegészítőkre koncentrálva.

Kezdjük rögtön a LeEco készülékével, a Le Max 2-vel. A kínai gyártót alighanem mindenki ismeri már, hiszen egycsapásra berobbantak a köztudatba készülékeikkel, amelyek a kedvező ár mellé olyan hardveres felszereltséget kínálnak, amit néhány nagyobb nevű gyártó is megirigyelne.

01

Így van ez a Le Max 2 esetében is, hiszen a készülék egy 5.7-hüvelykes 2K felbontású kijelzőt kapott, ami alatt olyan elemeket találhatunk, mint a bivalyerős, Snapdragon 820 típusú chipset, a 4GB RAM vagy épp a 32GB-os belső tároló. A fém készülékház, az ujjlenyomat-olvasó és a 21MP/8MP-es kamerakombináció adott, mint ahogy természetesen adott a 4K felbontású videók rögzítésének lehetősége is. A kiváló árazással rendelkező modellről itt találsz bővebb információt.

02

Szintén érdemes még megemlíteni a mindössze 35 ezer forintért elhozható Xiaomi Mi4 típusú készüléket, amely 5-hüvelykes Full HD felbontású kijelzővel, Snapdragon 801 chipsettel, 3GB RAM-mal és 16GB-os tárolóval várja az érdeklődők jelentkezését. Ha már Xiaomi, ejtsünk szót a vállalat 10.000mAh kapacitású külső akkumulátoráról is, amiért most mindössze 4 ezer forintot kell fizetnünk. Ez az ár mondanunk sem kell, hogy kifejezetten jónak nevezhető.

Ne feledkezzünk el azokról sem, akik szűkösebb pénztárcával rendelkeznek, és 30 ezer forint környékén, vagy az alatt szeretnének okostelefont vásárolni, hiszen az Oukitelnek köszönhetően előttük is számos választási lehetőség áll.

03

Itt van rögtön az Android 6.0 operációs rendszert futtató négy-magos processzorral, 5-hüvelykes kijelzővel, valamint ujjlenyomat-olvasóval szerelt Oukitel K7000 is, amelyért az akciónak köszönhetően már 23 ezer forintért is hozzájuthatunk.

Tévedünk, ha azt hisszük, hogy ennél olcsóbban már nem lehet készüléket vásárolni, ugyanis ott szerepel a kínálatban az Oukitel C3 és C4 típusú készüléke is, amelyek Android 6.0 operációs rendszerrel és árukhoz képest igencsak meggyőző hardveres felszereltséggel rendelkeznek. Előbbi ára 15, utóbbi 17 ezer forint környékén mozog.

04

Ez csak néhány készülék abból a több ezerből, amelyeket most leakciózott a Gearbest, ezért csak azt tudjuk ajánlani továbbra is, hogy nézzétek át a teljes kínálatot, amik között biztosan megtaláljátok majd a megfelelő karácsonyi ajándékot.

Update: A kiszállítás természetesen továbbra is ingyenes.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...