Hirdetés
Óriási meglepetés! Nem a HTC 10 lesz a tajvani vállalat legerősebb készüléke

A HTC 10 megjelenésére kevesebb mint két hét múlva sor kerül, az elmúlt hónapok információáradatának köszönhetően pedig mindent tudhatunk már róla, így ideje továbblépni, és megnézni, mi várható még a gyártótól.

Bár sokan azt gondolták, hogy a HTC 10 lesz a vállalat igazi csúcsmodellje, most úgy tűnik, mégsem ez a helyzet, ugyanis egy alkalmazottaknak kiküldött e-mail üzenetben feltűnt a HTC 10 Mini is, amely a levélben szereplő információk szerint egy 4.7 hüvelykes (valószínűleg Full HD felbontású) kijelzővel, Snapdragon 823 típusú chipsettel és 4GB RAM-mal áll majd a felhasználók rendelkezésére.

A Snapdragon 823 esetében a csúcskészülékekben fellelhető Snapdragon 820-hoz nagyon hasonló chipsettel van dolgunk, annyi különbséggel, hogy a 823-ban fellelhető 4-darab Kyro processzormag magasabb órajelen fut a 820-as változatnál, így elméletileg nagyobb teljesítmény leadására lehet képes.

03-HTC 10 Mini

Ennek fényében az is kijelenthető, hogy teljesítményben a HTC 10 mini változata nagy valószínűséggel felülmúlja majd nagyobb társát, noha felbontás és kamera terén könnyen lehet, hogy a HTC 10 lesz majd a nyerő.

Bárhogy is legyen, a HTC 10 Mini bemutatkozására csak szeptember környékén kerülhet sor, addig pedig jó néhány pletykát hallunk még róla.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...