Hirdetés

Mobil

Sajtófotó minőségű képek érkeztek az LG G5-ről

Sajtófotó minőségű képek érkeztek az LG G5-ről

A Samsung Galaxy S7 és S7 edge mellett a legtöbbet pletykált készülék az LG idei első csúcskészüléke, a G5 volt az elmúlt napokban, ennek köszönhetően pedig újabb információk is kiderültek róla.

A készülékhez megjelent egy rejtélyes kiegészítő, majd feltűnt az különböző dobozokban is, ahol úgy tűnt, az új modell nem lesz majd annyira szép, mint amire mindenki számított volna.

Most, hogy már sajtófotó minőségű képeken is megtekinthető a készülék, elmondhatjuk, hogy némileg javult a helyzet, ugyanakkor ez a formaterv talán még mindig nem az, amire a felhasználók vágytak volna.

09-LG

A képeken ezúttal is megfigyelhető a dupla kialakítású hátlapi kamera, az ujjlenyomat-olvasó, az oldalra helyezett hangerőszabályzó gombok és a kéttónusú LED villanó is, így a megjelenést érintő meglepetések már aligha hangzanak majd el a bemutatón.

Specifikáció terén is ismertek már a dolgok, ugyanis érkezik egy Snapdragon 820 típusú chipset, egy 5.6 hüvelykes QHD felbontású megjelenítő, 4GB RAM és egy Android 6.0.1 Marshmallow operációs rendszer is.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archívum...