Hirdetés
Szenzációs újítás: Hamarosan 15 perc alatt is feltölthetjük majd telefonjaink akkumulátorát

Az Oppo megtartotta ma sajtótájékoztatóját, melyen bemutatták a vállalat jövendőbeli készülékeinél használt új gyorstöltés-technológiát, ami akár 15 perc alatt is feltöltheti majd a készülékek akkumulátorát.

A technológia fejlődésével egyre nagyobb felbontású kijelzők kerülnek a készülékekbe, miközben azok akkumulátorai szép lassan lemaradnak, hiszen a korlátozott méretek miatt nem tudják azok kapacitását jelentősen megnövelni a tervezők, ezért igazán van okunk örülni a mostani bejelentésnek.

A Super VOOC névre keresztelt gyorstöltés-technológia egy 2500mAh kapacitású akkumulátort mindössze 15 perc alatt 0-100-ra tud tölteni, de már 5 perc alatt 45%-os állapotba hozza azt, szóval nyugodtan kijelenthetjük, hogy a mérnökök végre ezen a területen is óriási áttörést értek el.

12-Oppo

Bár az új technológia mindenképpen ígéretes, egyelőre még csak tesztelési fázisban van a fejlesztés, ami az optimista mérnökök szerint hamarosan sorozatgyártásra is kerülhet majd.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...