Hirdetés
Szenzációs újítás: Hamarosan 15 perc alatt is feltölthetjük majd telefonjaink akkumulátorát

Az Oppo megtartotta ma sajtótájékoztatóját, melyen bemutatták a vállalat jövendőbeli készülékeinél használt új gyorstöltés-technológiát, ami akár 15 perc alatt is feltöltheti majd a készülékek akkumulátorát.

A technológia fejlődésével egyre nagyobb felbontású kijelzők kerülnek a készülékekbe, miközben azok akkumulátorai szép lassan lemaradnak, hiszen a korlátozott méretek miatt nem tudják azok kapacitását jelentősen megnövelni a tervezők, ezért igazán van okunk örülni a mostani bejelentésnek.

A Super VOOC névre keresztelt gyorstöltés-technológia egy 2500mAh kapacitású akkumulátort mindössze 15 perc alatt 0-100-ra tud tölteni, de már 5 perc alatt 45%-os állapotba hozza azt, szóval nyugodtan kijelenthetjük, hogy a mérnökök végre ezen a területen is óriási áttörést értek el.

12-Oppo

Bár az új technológia mindenképpen ígéretes, egyelőre még csak tesztelési fázisban van a fejlesztés, ami az optimista mérnökök szerint hamarosan sorozatgyártásra is kerülhet majd.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...