Hirdetés
Több embert is elküldött a Sony Mobile egyesült államokbeli ága, de az irodájukat is áthelyezték

A Sony finoman szólva sem teljesít úgy okostelefonok terén, ahogy azt korábban eltervezték, ezt pedig már megérzi a gyártó, így nem csoda, hogy időről-időre negatív tartalmú hírek is napvilágot látnak a vállalatról.

Az Xperia Z sorozat ugyan kezdetben óriási sikernek örvendett a felhasználók körében, az idő múlásával már nem tudott újat mutatni, ezért a Sony úgy döntött, leállítja a sorozatot, és bevezeti az új, X-sorozatú modelleket a piacra.

Nos, úgy tűnik az átnevezés önmagában nem sok sikert hoz a vállalat konyhájára, ugyanis az Egyesült Államokban eddig nem közölt számú alkalmazott elbocsátására kényszerültek, de az irodájukat is áthelyezték Atlantából San Franciscoba.

A hír természetesen nem jön jól a Sony számára, hiszen annak hallatán elképzelhető, hogy még kevesebb készüléket vásárolnak tőlük a felhasználók, ami komoly csapásként hathatna a vállalatra, ugyanis 2012 óta már az 1%-ot sem tudja elérni az amerikai piacon jegyzett részesedési arányuk.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archívum...