Hirdetés
Újabb C-sorozatú Samsung okostelefon specifikációja látott napvilágot

Az elmúlt hetekben egyértelműen megnövekedett az érdeklődés a Samsung új, C-sorozatú készülékei iránt, hiszen azok a hírek szerint vékony kialakítással és fém készülékházzal érkezhetnek meg a felhasználókhoz.

A dél-koreai vállalat SM-C5000 modellszámú készülékéről több alkalommal is írtunk már, most viszont a C-sorozat másik terméke, az SM-C7000-es modellszámmal rendelkező, vélhetően Samsung Galaxy C7 nevet viselő készülék is hallatott magáról.

Felbukkant ugyanis az AnTuTu adatbázisában, ennek köszönhetően pedig annak specifikációjára is fény derült. A készülék ezek szerint a középkategória felső szegmensét erősíti majd, hiszen a Snapdragon 625 típusú chipset, a Full HD felbontású kijelző, a 4GB RAM és a 32GB-os belső tárhely egyértelműen ezt az utat jelöli ki számára.

05-Samsung C

Kamerák tekintetében egy 8 és egy 16MP-es egység érkezésére lehet számítani, míg az operációs rendszer esetében természetesen csakis az Android 6.0.1 Marshmallow jöhet szóba.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...