Hirdetés
Ulefone Gemini – Dupla kamera, 3GB RAM, Full HD kijelző, mindössze 40 ezer forintért

Újabb kiváló ár-érték arányú okostelefon kerül terítékre, amely ezúttal az Ulefone háza tájáról került ki.

Amíg egy-két évvel ezelőtt még igazi ritkaságnak számítottak a dupla hátlapi kamerával ellátott okostelefonok, addig ma már egészen szép a kínálat ezen a téren, ám csak a legritkább esetben futhatunk bele olyan modellekbe, amelyek ára általános mércével mérve is megfizethetőnek számít.

Az Ulefone Gemini viszont ilyen, hiszen mindössze 40 ezer forintot kérnek érte, teljesítménye és funkciói miatt pedig még az esetlegesen felmerülő járulékos költségekkel együtt is kiváló vételként tekinthetünk rá.

01-Ulefone-06

A készülék vonzó megjelenéséért egy fém készülékház felel, amelyben egy Sharp által készített, tehát minőségi, 401 ppi-s értéket felvonultató 5.5-hüvelykes Full HD felbontású kijelzőt találhatunk. A kijelző fölött egy 5 megapixeles kamera, alatta pedig egy home gombba épített ujjlenyomat-olvasó kapott helyet.

A megjelenés mellett az Ulefone Gemini teljesítményére sem lehet panasz, hiszen a 4-magos, MediaTek 6737 típusú chipset magonként 1.5 GHz-es órajelen pörög, ráadásul 3GB RAM is társul még mellé, így nyugodtan telepíthetünk bármilyen játékot és applikációt a 32GB-os belső tárolóra, biztosak lehetünk benne, hogy stabilan, zökkenőmentesen fog futni.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat! ➞

01-Ulefone-03

A készülék hátlapján a szálcsiszolt fém hatású hátlapot két kamera, és az egységek között elhelyezkedő LED-villanó dobja fel. Az egységek 13 és 5 megapixelesek, előbbi autofókusszal is ellátva érkezik. Ahogy az a hasonló kialakítású modellek esetében lenni szokott, a 13 megapixeles kamera készíti a fotót, míg az 5 megapixeles szenzor a mélység érzékeléséért felel. A tökéletes kombinációnak köszönhetően igazi művészi fotók is készíthetők, például elhomályosíthatjuk a hátteret, miközben a fókusz a központi szereplőkön marad.

01-Ulefone-07

A 3250mAh-s akkumulátorral szerelt készüléken jelenleg még Android 6.0 Marshmallow operációs rendszert találhatnak a vásárlók, ám a gyártó tájékoztatása szerint a 7.0-ás verzión is megkezdték a munkálatokat, a következő hónapokban pedig OTA frissítés keretében ki is küldik a felhasználóknak.

A fekete, szürke és arany színben elérhető készüléket a Gearbest webáruházából vásárolhatjátok meg, az alábbi linken pedig számos fotót és bővebb információkat is találhattok róla.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...