Hirdetés
Itt a Microsoft eddigi legaljasabb húzása? Automatikusan települ a Windows 10 a Windows 7 és 8.1 rendszereket használók gépeire

A Microsoft korábban már bocsánatot kért a véletlenül bekövetkező Windows 10 frissítésekért, de úgy tűnik, a jelenség újra felütötte fejét.

A redmondi vállalat meglehetősen agresszív kampány keretében próbálja meg eljuttatni a felhasználókhoz legújabb operációs rendszerét, ami néhány hónappal ezelőtt már az ajánlott frissítések közé is bekerült.

Azóta ugyan a rendszer automatikusan letöltődik a Windows 7 és 8.1 rendszereket futtató számítógépekre, a felhasználók jóváhagyása nélkül azok telepítése nem indítható meg.

Legalábbis ez volt az eredeti elképzelés, többen viszont arról számolnak be a Redditen, hogy a Windows 10 frissítés telepítése automatikusan elindult számítógépeiken, ami ellen utólag nem is nagyon tudtak már mit tenni.

Azok, akik áldozatául estek a frissítésnek, azt tanácsolják a felhasználóknak, hogy a KB303558-as jelzésű frissítést semmiképpen se telepítsék számítógépeikre.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...