Hirdetés
Jelentős frissítés várható a Facebook mobilos és asztali hírfolyamban

Megszokhattuk már, hogy a Facebook folyamatosan frissíti a közösségi oldal egy-egy funkcióját, azonban ezen frissítések gyakran csak a háttérben történnek, a felhasználók szinte semmit sem vesznek észre belőle.

Most viszont más a helyzet, ugyanis az oldal több felhasználója is figyelmes lett az egyelőre még csak tesztelés alatt álló funkcióra, amely lehetővé teszi, hogy a hírfolyamban csak bizonyos hírek jelenjenek meg előttünk.

Rengeteg olyan felhasználó van, aki nem kíváncsi az ötvenedik alkalommal is közzétett vicces fotóra vagy éppen videóra, így nekik biztosan jól fog jönni az új funkció, amely lehetővé teszi, hogy különböző ételekkel, sporttal, vagy épp kultúrával kapcsolatos hírek jelenjenek meg a hírfolyamban.

09-Facebook

A kívánt kategóriát egyelőre csak a mobilos alkalmazás alsó részében választhatják ki a szerencsés felhasználók, de a tervek szerint az a későbbiekben a PC felhasználók előtt is rendelkezésre áll majd.

A Facebook közleményben jelezte az új funkció jelenlétét, majd hozzátette, hogy annak tesztelését a felhasználók kifejezett kérésének eleget téve kezdték meg.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a film-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...