Hirdetés
TáblagĂ©p kiárusĂ­tás lenyűgözĹ‘ árakkal – Te se hagyd ki!

Az okostelefonok mellett továbbra is a táblagépek számítanak a második legnépszerűbb hordozható elektronikai termékeknek, hiszen kivitelük és funkcionalitásuk miatt sokan ruháznak be ilyen eszközökre.

Biztosan köztetek is van most olyan, aki hasonló szerkezet beszerzését tervezi, ők pedig most különösképp örülhetnek, hiszen írásunkban a Gearbest akciójáról számolunk majd be, melynek keretében kiváló termékekre tehettek szert.

A Chuwi név bár sokaknak semmit sem mond, nem ma bukkant fel a táblagépek piacán, és mivel már korábban is megbízható, jó anyagminőséggel operáló modellek kerültek ki a kezeik közül, jó esély van rá, hogy ez mostanra csak még inkább jellemzővé vált.

02

A gyártó kínálatában számtalan fantasztikus eszköz szerepel, melyek közül elsőként mi most a Hi10 Pro típusjelzésű példányt említenénk meg, amely olyan specifikációt kínál alig több mint 40 ezer forintért, amit itthon csak bőven 100 ezer fölött kaphatnánk meg.

Hogy bővebben is szó essen a felszereltségről, említsük meg, hogy a gépben egy Intel Cherry Trail Z8300 típusú 64-bites processzor teljesít szolgálatot, ami mellett 4GB RAM-ot, és egy 64GB-os tárolót is megtalálhatunk. Operációs rendszer esetében „bőven” van miből válogatni, hiszen az 1920 x 1200-as felbontással bíró megjelenítőn az Android 5.1 és a teljes-értékű Windows 10 rendszereket is kedvünkre nyomogathatjuk.

03

Azok, akik a produktivitás hívei, még egy mágneses csatlakozófelülettel ellátott billentyűzetet is beszerezhetnek, aminek az ára 10 ezer forint körül mozog.

Vannak persze olyan felhasználók is, akik nem engedhetik meg, hogy ennyit költsenek egy táblagépre, nekik lehet jó választás a kisebb kijelzővel szerelt Vi7 és Vi8 típusú tablet, amely mellé előbbi esetében 15 ezer forintos, utóbbi esetében pedig 25 ezer forintos ár társul.

04

A Vi8-cal kapcsolatban érdemes még megemlíteni, hogy az első indítás után szintén két operációs rendszerrel találkozhatunk, melyek közül mi dönthetjük el, hogy az androidot vagy a Windows 10-et használjuk.

A felsoroltakon kívül több, kiváló minőségű és árú eszköz is szerepel még a kínálatban, ezért érdemes mindenképpen érdemes alaposan szemügyre venni őket. A kiszállítás továbbra is ingyenes, az esetlegesen felmerülő járulékos költségekkel ugyanakkor ajánlott kalkulálni.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...