Hirdetés
Talán minden eddiginél hasznosabb újítással bővül a Windows 10 operációs rendszer

Az operációs rendszer bevezetésével egy időben érkezett egy másik újdonság is a kínálatba, ez pedig az a Microsoft Edge nevű böngésző volt, aminek használatára mai napig nem tudják magukat rávenni a felhasználók.

A Microsoft eredetileg az Internet Explorer leváltására és a Chrome, Firefox konkurencia megszorongatására hozta létre új böngészőjét, ám az eddig finoman szólva is várakozásokon alul teljesít.

Pedig a vállalat mindent megtett annak érdekében, hogy a felhasználókhoz eljuttassa a böngészőt, hiszen egyrészt egy meglehetősen agresszív kampány keretében eljuttatta az új rendszert a felhasználók eszközeire, másrészt pedig jóval nehezebbé tette az alapértelmezett programok beállítását, így aki nem annyira járatos ezekben a dolgokban, könnyen lehet, hogy meg sem találja azt.

Bárhogy is legyen, a böngésző mellőzésének egyik fő oka a különböző kiegészítők hiánya, azonban úgy tűnik, ez a része most megoldódni látszik a dolognak, ugyanis a hírek szerint akár már a júniusban kiadásra kerülő Redstone 1 frissítés is tartalmazni fogja ezeket, ráadásul, ha minden igaz, nem is kis mennyiségben.

Bár egyelőre még csak pletykákról beszélünk, nem gondolnánk, hogy a Microsoft annyira vak lenne, hogy nem látná át a helyzetet.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...