Hirdetés
Változik a Google Chrome megjelenése, mutatjuk, mire számíthattok!

A Google Chrome személyében kétségkívül az egyik legnépszerűbb böngészőt köszönthetjük, amit világszerte emberek milliói használnak naponta.

Mint minden böngésző esetében, a Chrome életében is eljött az a pillanat, amikor már nem csak belül, de kívül is meg kell újulnia, így most elsősorban erre számíthatnak majd a felhasználók.

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy a Material Design jegyében a menürendszer is leegyszerűsödik, most azonban további információk, sőt, képek is érkeztek a változtatásokkal kapcsolatban.

A legfontosabbak között említhetjük talán azt is, hogy az egyes megnyitott fülek átlátszóvá válnak, így akár a megnyitott videók is feltűnhetnek majd a hátterében, de a böngészőfüleket érintő módosítás még, hogy az eddigi lekerített éleket szögletes vonások váltják fel, ami egy sokkal modernebb megjelenést nyújt majd a Chrome-nak.

06-Chrome-04

A változtatások részeként eltűnik a jobb felső sarokban található hamburger ikon, helyét három függőlegesen elhelyezett pont veszi át, de az inkognitó mód is sötétebb árnyalatba borul, hogy az eddiginél is egyértelműbb legyen, hogy épp milyen módban is böngészünk.

06-Chrome-02

Érdemes megemlíteni, hogy a fenti változtatások a Chrome 51-es verziójával érkeznek meg, annak kiadására pedig csak júniusban érdemes számítani. Azok, akik már most megtekintenék a módosított böngészőt, letölthetik annak Canary változatát, ám a Google mindenkit arra figyelmeztet, hogy aki így tesz, rendszeres összeomlásokra számíthat.

06-Chrome-03

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...