Hirdetés
Windows 10: Már 300 millió eszközön fut a Microsoft legújabb operációs rendszere

A Windows 10 bár kapott hideget-meleget, úgy tűnik, egyre vonzóbb választás a felhasználók számára.

Az új operációs rendszer ugyanis már 300 millió alkalommal került telepítésre, ami mindenképpen szép eredménynek nevezhető, ám még mindig nagyon messze járunk attól az 1 milliárdos határtól, amit a Microsoft célul tűzött ki maga elé.

A redmondi vállalat ugyanakkor még most sem tett le erről, és elmondásuk szerint 1-2 éven belül meg is lehet a kívánt felhasználói tábor. A terjedés ütemével különösebb gondok nincsenek, ugyanis az elmúlt egy hónapban 30 millió új telepítést végeztek.

A Microsoft által kiadott tájékoztatóból az is kiderül, hogy az Edge nevű böngésző használatával 2016 márciusában 63 milliárd percet töltöttek el a felhasználók, míg Cortana ezen időszak alatt nem kevesebb mint 6 milliárd kérdést válaszolt meg.

Játék terén sem állnak rosszul a mutatók, ugyanis a Microsoft szerint az operációs rendszer kiadása óta 9 milliárd órát töltöttek játékkal a felhasználók.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archívum...