Hirdetés
Zeblaze ZeBand – Stílusos okoskarkötő, már-már ijesztően alacsony áron

A Zeblaze neve meglehetősen jól cseng az elektronikai piacon, hiszen több minőségi okosórát is elkészítettek már, most pedig itt van legújabb termékük, ami egy igencsak jóárasított okoskarkötő lett.

Egy okoskarkötő esetében túl nagy újdonságot egyik gyártó sem tud nyújtani, így a fő hangsúlynak azon kell lennie, hogy a meglévő funkciók stabilan működjenek, és az anyaghasználatra se legyen panasz.

Ezen feltételeknek a Zeblaze ZeBand gond nélkül megfelel, hiszen funkciók terén adott a pulzusmérő, a lépésszámláló és az alvásmonitorozó is, amik mellett természetesen az ébresztő és értesítés kijelző funkciókról sem kell lemondanunk.  A stabilitás alap, mint ahogy a vízállóság is, ugyanis az apró eszköz IP67-es besorolással rendelkezik, így akár úszás közben is nyugodtan használhatjuk.

02

A ZeBand tehát kiváló választás lehet az okoskarkötőt keresőknek, ezt az érzést pedig tovább erősíti az OLED érintőkijelző, a 15 napos üzemidő és a 25.99 dolláros, vagyis 7 ezer forint körüli ár is.

A lenyűgöző megjelenésű stílusos karkötőt most a Gearbest webáruházából vásárolhatjuk meg, ahonnan extraként az ingyenes kiszállítást természetesen most is megkapjuk.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...