Hirdetés
Az igazi Black Friday csak most kezdődik – Okostelefonok 15 ezer forinttól, laptopok pedig 40 ezer forinttól kaphatók

Az utóbbi időszakban hazánkat sem kerülte el az Amerikában és Kínában már évek óta hódító Black Friday őrület, melynek keretében egyre több üzlet igyekszik hol több, hol pedig kevesebb sikerrel akciókat biztosítani a vásárlóknak.

Noha az itthoni ajánlatok közül is ki lehet fogni egy-két jó vételt, általánosságban azért elmondható, hogy a legjobb termékeknél pillanatok alatt készlethiány lép fel, a kínálat többi részét pedig egy hétvégi akciónak megfelelő áron értékesítik.

A Gearbest esetében azonban ilyen problémával biztosan nem találkozhatunk, hiszen minden egyes terméknél feltüntetik, hány darab van még raktáron belőle, így mindenki biztosra mehet a vásárlást illetően.

05

Választani pedig bőven van miből, hiszen az akcióban résztvevő termékek száma gyakorlatilag végtelen. A teljesség igénye nélkül azért kedvcsinálóként megemlítünk párat, például itt van rögtön a Xiaomi minőségi anyagokból készített, elképesztően erős hardverrel felszerelt notebookja, amiben Full HD kijelzőt, 8GB RAM-ot, legújabb generációs Intel Core i5 típusú processzort és 256GB-os SSD meghajtót is találhatunk, mindezt pedig a megszokottnál jóval kedvezőbb áron.

06

Azokra is rámosolyoghat most a szerencse, akik 2 az 1-ben tablet PC beszerzését fontolgatták az utóbbi időben, hiszen a meghirdetett akciónak köszönhetően a 10-6-hüvelykes IPS kijelzővel, 4-magos processzorral, 4GB RAM-mal és Windows 10 operációs rendszerrel szerelt Jumper Ezpad típusú táblagép mellé most a mágnesesen csatlakoztatható billentyűzet ajándékként jár, így a kettőt együtt már 45 ezer forintért is megvásárolhatjuk.

04

Ezen kívül természetesen számtalan notebook és táblagép várja még, hogy gazdára találjon, mint ahogy rengeteg egyéb olyan termék is helyet kapott még a kínálatban, mint az okosórák, az okoskarkötők, 3D nyomtatók, drónok, fülhallgatók, bluetooth hangszórók, barkácseszközök, és akkor még az autós és kerékpáros kiegészítőkről szót sem ejtettünk, pedig a pár forintos frappáns kütyüktől a menő felszerelésekig mindent megtalálhatunk.

07

Mint ahogy nem múlhat el akció okostelefonok nélkül sem, így most is több száz készülék került be kínálatba, melyek között már 16 ezer forintért is találhatunk olyan remek modelleket, mint az UMI Rome, amely fém készülékházzal Sony kameraszenzorral és 4-magos processzorral várja a vásárlókat.

Fokozni azonban még ezt is lehet, hiszen fellelhetjük a kínálatban az Elephone egészen lenyűgöző külsővel rendelkező S7 típusú készülékét is, amely ívelt hátlapjával, 10-magos processzorával, választástól függően 3GB/4GB RAM-jával és Full HD felbontású kijelzőjével egyértelműen kitűnik a tömegből, főleg, mindezért a specifikációért csak 54 ezer forintot kell fizetnünk.

02

Ez viszont csak néhány termék volt az akcióban résztvevők közül, így mindenkinek azt ajánljuk, hogy alaposan nézzen szét a Gearbest weboldalán, és bár néhány termék esetében elképzelhető, hogy járulékos költségekkel is lehet számolni, összességében még azokkal együtt is jó üzletet köthetünk, főleg, hogy a kiszállításért sem kell fizetnünk.

Hirdetés
Cikk archívum...