Hirdetés
Dupla hátlapi kamerás mobilok már 15 ezer forinttól, Fidget spinnerek 300 forinttól

Ahogyan az lenni szokott, az akci√≥t most is a Gearbest web√°ruh√°za hirdette, √°m most nem csak kedvezm√©nyes √°ron, de n√©mi szerencs√©vel szinte ingyen, 0.01 doll√°r√©rt is hozz√°juthattok bizonyos term√©kekhez. Ehhez semmi m√°st nem kell tennetek, mint kipr√≥b√°lni az al√°bbi weboldalon tal√°lhat√≥ j√°t√©kot. A j√°t√©kszab√°ly rendk√≠v√ľl egyszerŇĪ, ugyanis csak a hull√≥ k√≥kuszokra kell kattintani, √©s rem√©nykedni, hogy abban felbukkan valamelyik √©rt√©kes aj√°nd√©k fot√≥ja. Egy felhaszn√°l√≥ egy nap alatt 20 alkalommal pr√≥b√°lkozhat, √°m m√©g hat nap h√°travan az akci√≥b√≥l, √≠gy tov√°bbra is √©rdemes √©lni a lehetŇĎs√©ggel.

Ezen aj√°nd√©kok k√∂z√∂tt ott lapul t√∂bbek k√∂z√∂tt a Xiaomi Mi 6 t√≠pus√ļ okostelefon is, amely Full HD kijelzŇĎvel, Snapdragon 835 t√≠pus√ļ 8-magos processzorral, Adreno 540 grafikus vez√©rlŇĎvel, 6GB RAM-mal, 54/128GB-os t√°rhellyel √©s dupla h√°tlapi kamer√°val v√°rja, hogy leendŇĎ tulajdonosa birtokba vegye. R√©szletek itt.

A Xiaomi k√©sz√ľl√©k√©n k√≠v√ľl sz√°mos term√©k v√°rja m√©g, hogy √ļj gazd√°ra tal√°ljon, k√∂zt√ľk t√∂bb fidget spinner, robot porsz√≠v√≥, akci√≥kamera, vagy √©pp okostelefon.

Az, hogy ez√ļttal ingyenes aj√°nd√©kokhoz is hozz√°juthatunk, nem z√°rja ki annak lehetŇĎs√©g√©t, hogy akci√≥s √°r√ļ term√©keket is k√≠n√°ljanak sz√°munkra, ez√©rt t√∂bb ilyen is beker√ľlt a k√≠n√°latba, k√∂zt√ľk az 5.1-h√ľvelykes Full HD kijelzŇĎvel, Snapdragon 820 t√≠pus√ļ chipsettel, 3GB RAM-mal √©s 64GB-os t√°rhellyel rendelkezŇĎ Xiaomi Mi5, amit rendk√≠v√ľl kedvezŇĎ √°ron v√°s√°rolhatunk most meg. R√©szletek itt.

Azoknak sem kell tov√°bb keresg√©lni√ľk, akik j√≥ √°ron szeretn√©nek remek teljes√≠tm√©nyŇĪ t√°blag√©pet v√°s√°rolni, hiszen az Android 6.0 oper√°ci√≥s rendszert futtat√≥ 8-magos processzorral, 10.1-h√ľvelykes kijelzŇĎvel, 1920 x 1200-as felbont√°ssal, 2GB RAM-mal, 32GB-os t√°rhellyel √©s 4G csatlakoz√°si lehetŇĎs√©ggel ell√°tott Voyo Q101 most bŇĎven 30 ezer forint alatti √°ron v√°s√°rolhat√≥ meg. R√©szletek itt.

Ahogyan mindig, most is sz√°mtalan kuponaj√°nlat √°ll rendelkez√©s√ľnkre, melyek k√∂z√ľl √°lljon itt most n√©h√°ny. A strapab√≠r√≥ okostelefonok kedvelŇĎi minden bizonnyal √∂r√∂mmel nyugt√°zz√°k majd, hogy a minŇĎs√©gi, strapab√≠r√≥ kialak√≠t√°ssal √©s m√©retes, 450 mAh kapacit√°s√ļ akkumul√°torral rendelkezŇĎ Dooge T5 Lite is beker√ľlt a k√≠n√°latba, amihez a¬†T5LiteK kuponk√≥d megad√°sa ut√°n most rendk√≠v√ľl kedvezŇĎ √°ron juthatunk hozz√°. R√©szletek itt.

A dupla h√°tlapi kamer√°val rendelkezŇĎ okostelefonok h√≠vei is tudnak mibŇĎl v√°logatni, ugyanis a kuponaj√°nlatok k√∂z√∂tt megtal√°lhatjuk a Dooge F7 √©s Cubot Rainbow 2 modelleket is. ElŇĎbbi eset√©ben Helio X20 t√≠pus√ļ 10-magos processzorr√≥l, Full HD kijelzŇĎrŇĎl, 3GB RAM-r√≥l, 32GB-os belsŇĎ t√°rol√≥r√≥l √©s k√©t 13 megapixeles h√°tlapi kamer√°r√≥l besz√©lhet√ľnk. Az √°r bar√°ti, a¬†F74GK kuponk√≥d megad√°sa ut√°n m√°r 32 ezer forint√©rt is hozz√°juthatunk. R√©szletek itt.

Ne feledkezz√ľnk el azonban ut√≥bbi modellrŇĎl, a Cubot Rainbow 2-rŇĎl sem, amely azoknak lehet j√≥ v√°laszt√°s, akik a bel√©pŇĎszintet c√©lozz√°k meg a dupla h√°tlapi kamer√°s okostelefonok piac√°n, hsiszen a k√©sz√ľl√©k 5-colos IPS kijelzŇĎvel, Android 7.0 oper√°ci√≥s rendszerrel, 1GB RAM-mal, 16GB-os t√°rol√≥val, 4-magos processzorral √©s k√©t h√°tlapi szenzorral √°ll a v√°s√°rl√≥k rendelkez√©s√©re. Teszi mindezt a¬†KCUBOT kuponk√≥d megad√°sa ut√°n nagyj√°b√≥l 15 ezer forint√©rt, ami ez√©rt a k√©sz√ľl√©k√©rt kifejezetten j√≥ √°rnak tekinthetŇĎ. R√©szletek itt.

Néhány további kuponajánlat:

TERM√ČK-KUPON-KEDVEZM√ČNYES √ĀR-DARABSZ√ĀM-LINK

7 gombos LED-megvil√°g√≠t√°s√ļ gamer eg√©r –¬†LEDUSB – 3.99$ – 494 db. – Link

Sz√≠nv√°lt√≥s LED-es Fidget Spinner –¬†GLEDS – 1.99$ – 4766 db. – Link

Hagyom√°nyos Fidget Spinner – ABSF – 1.39$ – 1973 db. – Link

Xiaomi Bluetooth mérleg РgbrteA Р44.99$ Р393 db. РLink

U8 okosóra РU8marG Р7$ Р223 db. РLink

Autós Full HD kamera РDVR4X Р26.99$ Р493 db. РLink

Bluedio H+ vezet√©k n√©lk√ľli Bluetotth fejhallgat√≥ mikrofonnal –¬†HADHD – 19.99$ – 498 db. – Link

Term√©szetesen ez ism√©t csak n√©h√°ny term√©k volt a sz√°mtalan aj√°nlat k√∂z√ľl, melyek k√∂z√∂tt a legkedvezŇĎbb √°r√ļ telefonokt√≥l kezdve, a tv boxokon, a 3D nyomat√≥kon √°t a dr√≥nokig √©s az okos√≥r√°ig mindent megtal√°lhatunk. Az akci√≥s term√©kek list√°j√°t ezen √©s ezen a linken tal√°lj√°tok, √©s ne feledj√©tek, a kisz√°ll√≠t√°s, mint mindig, most is ingyenes.

Hirdetés
Cikk archívum...