Hirdetés
Egy igazán sportos karórára vágysz? Most aprópénzért megkaphatod

Nagyon nehéz dolga van azoknak, akik túrázáshoz vagy sportoláshoz keresnek karórákat, hiszen ezekben az esetekben a strapabíróság és a funkcionalitás egyaránt fontos szempont, mint ahogy nem árt az sem, ha az óra adott esetben még vízálló kialakítással is rendelkezik.

Amennyiben egy óra eleget tesz ennek a három feltételnek, szinte biztosra vehetjük, hogy egy vaskosabb árcédulával lesz dolgunk, és közel sem biztos, hogy eme három funkción túl olyan túl sokat tud nyújtani számunkra a készülék.

Nem úgy, mint az okosóráiról már jól ismert kínai NO.1 gyártó, amely legújabb, F2-es típusú modelljével elérhető áron kínál számunkra nagyszerű teljesítményt és funkcionalitást. Az óra esetében ugyanis adott a strapabíró kialakítás, amely mellé IP68-as besorolás, vagyis por- és vízállóság is társul, miközben nem maradtak ki az olyan funkciók sem, amiknek egy alapvetően túrázáshoz készült karórában ott kell lenniük.

Az, hogy egy okosóra értesítés-kijelzéssel operál, nem túl meglepő 2017-ben, így itt sem dobtunk hátast ettől a funkciótól, mindenesetre jó tudni, hogy a Facebook, Twitter, Wechat, SMS vagy WhatsApp üzeneteinkről sem kell lemaradnunk hegymászás közben.

Ennél azonban vélhetően fontosabb tulajdonságok közé tartoznak az olyan funkciók, mint az UV-szint mérő, a hőmérő, a magasságmérő és a légnyomásmérő, amik mellett természetesen nem maradtak ki a kínálatból az olyan alap applikációk sem, mint az elégetett kalória számláló, a lépésszámláló, vagy épp a sportolás közben megtett távot összegző kilométerszámláló sem.

Az óra mindezeken túl ébresztővel, távoli kameravezérlővel és naptárral is felszerelve érkezik, ami azonban a legfontosabb, hogy nem kell minden este a töltőre helyeznünk, hiszen működtetéséhez egy CR2450-es elem szükséges, amivel akár az egy évnél tovább tartó üzemidő is könnyedén elérhető.

Az Android és iOS kompatibilitással is rendelkező okosórához egy applikáció is társul, ennek segítségével rögzíthetjük és követhetjük nyomon a mért adatokat, ami szintén egy plusz pont a LED kijelzővel rendelkező készülék neve mellett.

Most, hogy mindent tudunk az óráról, nem maradt más hátra, mint közölni, hogy a Gearbestnél ingyenes kiszállítás mellett 7500 forintnak megfelelő összegért juthatunk hozzá, ami egy ilyen tulajdonságokkal bíró óráért valóban csak aprópénznek számít.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...