Hirdetés
Full HD kijelzővel szerelt Ultrabook 50 ezer forintért? Naná, és ez még mind semmi!

Tévedés azt hinni, hogy a Black Friday lecsengése után nem lehet jó áron különböző elektronikai termékekhez jutni, hiszen a most bemutatásra kerülő laptop ára is egészen elenyésző a teljesítményéhez képest.

Írásunk alanya nem más, mint a Chuwi LapBook nevet viselő eszköz, amely elképesztően stílusos megjelenéssel és gazdag funkcionalitással várja az érdeklődők megrendeléseit.

A mindössze 1860 grammos súllyal rendelkező laptop legvékonyabb pontján mindössze 9 mm-es vastagsággal bír, de a legvastagabb pontján is mindössze 22 mm ez az érték, tehát ebből is látszik, hogy gyakorlatilag egy Ultrabook tulajdonságokkal bír.

01-Chuwi-02

A rendkívül vékony keret egy 15.6-hüvelykes, 16:9-es képaránnyal operáló Full HD felbontású megjelenítőt vesz körbe, ami ebben az árkategóriában elképesztően ritka felbontásnak számít. Magán a kijelzőn természetesen a Windows 10 operációs rendszer köszön vissza, azért pedig, hogy a felhasználói élménnyel ne legyen gondunk, egy 14nm-es eljárással készült 4-magos processzor, 4GB RAM, és egy 8. generációs Intel HD grafikus vezérlő gondoskodik.

Háttértárból 64GB áll rendelkezésünkre, amit microSD kártyán keresztül akár 128GB-is bővíthetünk, ám mivel a laptop USB 2.0 és USB 3.0 portokat is tartalmaz, a külső HDD csatlakoztatása sem okozhat problémát. Ha pedig már csatlakozókról van szó, akkor említsük meg a micro HDMI portot is, aminek köszönhetően projektort, tévét, vagy bármilyen más megjelenítő eszközt is csatlakoztathatunk.

01-Chuwi-06

Bár a gyártó pontos üzemidőt nem adott meg, azt írják, hogy a 10.000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező eszköz akár egy egész napos használatot is lehetővé tesz. Persze akkor sem kell kétségbe esni, ha a laptop lemerül, hiszen a beépített gyorstöltő technológiának köszönhetően az átlagos töltési idő fele is elég lehet a maximális töltöttségi állapot eléréséhez.

A többek között 2 megapixeles webkamerával és jack csatlakozóval is ellátott Chuwi LapBook ára most mindössze 185.99 dollár, megvásárolni pedig ingyenes kiszállítás mellett a Gearbest webáruházából tudjátok.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...