Hirdetés
Full HD kijelzővel szerelt Ultrabook 50 ezer forintért? Naná, és ez még mind semmi!

Tévedés azt hinni, hogy a Black Friday lecsengése után nem lehet jó áron különböző elektronikai termékekhez jutni, hiszen a most bemutatásra kerülő laptop ára is egészen elenyésző a teljesítményéhez képest.

Írásunk alanya nem más, mint a Chuwi LapBook nevet viselő eszköz, amely elképesztően stílusos megjelenéssel és gazdag funkcionalitással várja az érdeklődők megrendeléseit.

A mindössze 1860 grammos súllyal rendelkező laptop legvékonyabb pontján mindössze 9 mm-es vastagsággal bír, de a legvastagabb pontján is mindössze 22 mm ez az érték, tehát ebből is látszik, hogy gyakorlatilag egy Ultrabook tulajdonságokkal bír.

01-Chuwi-02

A rendkívül vékony keret egy 15.6-hüvelykes, 16:9-es képaránnyal operáló Full HD felbontású megjelenítőt vesz körbe, ami ebben az árkategóriában elképesztően ritka felbontásnak számít. Magán a kijelzőn természetesen a Windows 10 operációs rendszer köszön vissza, azért pedig, hogy a felhasználói élménnyel ne legyen gondunk, egy 14nm-es eljárással készült 4-magos processzor, 4GB RAM, és egy 8. generációs Intel HD grafikus vezérlő gondoskodik.

Háttértárból 64GB áll rendelkezésünkre, amit microSD kártyán keresztül akár 128GB-is bővíthetünk, ám mivel a laptop USB 2.0 és USB 3.0 portokat is tartalmaz, a külső HDD csatlakoztatása sem okozhat problémát. Ha pedig már csatlakozókról van szó, akkor említsük meg a micro HDMI portot is, aminek köszönhetően projektort, tévét, vagy bármilyen más megjelenítő eszközt is csatlakoztathatunk.

01-Chuwi-06

Bár a gyártó pontos üzemidőt nem adott meg, azt írják, hogy a 10.000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező eszköz akár egy egész napos használatot is lehetővé tesz. Persze akkor sem kell kétségbe esni, ha a laptop lemerül, hiszen a beépített gyorstöltő technológiának köszönhetően az átlagos töltési idő fele is elég lehet a maximális töltöttségi állapot eléréséhez.

A többek között 2 megapixeles webkamerával és jack csatlakozóval is ellátott Chuwi LapBook ára most mindössze 185.99 dollár, megvásárolni pedig ingyenes kiszállítás mellett a Gearbest webáruházából tudjátok.

Hirdetés
Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...