Hirdetés
Íme, egy akció, amiről nagy hiba lenne lemaradni

Gyakran számolunk be nektek különböző akciókról, azonban a mostani talán minden eddiginél különlegesebb lesz, hiszen kedvenc webáruházunk évfordulós ajánlatait hozzuk el nektek, melyek között olyanokat is találhattok, amikre láttán majd szóhoz sem jutottok.

Szokásunkkal ellentétben most nem az akcióban résztvevő termékekre hegyezzük ki ezt a felvezetőt, hiszen abból annyi van, hogy felsorolni sem lehetne, inkább csak elmondjuk, hogy mire számíthattok, ha partnerünk oldalára látogattok.

Természetesen, mint mindig, most is adottak a kiváló ár-érték arányú okostelefonok, melyek között már 20 ezer forint alatt is találhatunk olyat, amelyet fém készülékházzal és ujjlenyomat-olvasóval szerelt a gyártó. Aki egy kicsit magasabb árkategóriában keresgél, dupla hátlapi kamerával és adott esetben 10-magos processzorral szerelt mobilokra is bukkanhat, de esetükben is hiba lenne 50 ezer forint fölötti árra számítani.

Bekerültek a kínálatba a megbízható kínai gyártók táblagépei és laptopjai is, amelyek a lenyűgöző összeszerelési minőségen és anyaghasználaton túl már decens teljesítményt is nyújtanak. 40-50 ezer forint körüli árukkal nyilvánvalóan nem alkalmasak arra, hogy a legújabb játékokat futassuk rajtuk, de azok számára, akik nem szeretnének egy ismertebb márkajelzés miatt akár 100 ezer forinttal is több pénzt kiadni, kiváló alternatíváknak bizonyulhatnak.

Mivel ez a harmadik évfordulója a webáruháznak, az akciós árak nem sokat jelentenek, ugyanis ezekből a gyakorlatilag végtelen mennyiségű kuponnak köszönhetően még tovább is faraghatunk, sőt, 60 dolláros vásárlási érték fölött egyes termékek mellé akár már 3 dollárért is értékes ajándékokat választhatunk.

Ez azonban még mindig nem minden, hiszen óránkénti ingyenes okostelefon sorsolással, 1 dollár alatti termékekkel, szülinapi torta játékkal, és megosztás esetén akár ingyenes termékekkel is vár minket az oldal.

Mivel talán még soha ennyi akcióval nem kedveskedett a Gearbest, érdemes gyorsan lecsapni az ajánlatokra, amelyeknek az ingyenes kiszállítás természetesen továbbra is a része.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...