Hirdetés
Most költs pĂ©nzt, ha okostelefont akarsz venni – szenzáciĂłs ajánlatokat mutatunk

A manapság piacon lévő rengeteg modell közül nem egyszerű eldönteni, hogy éppen melyiket vásároljuk meg, hiszen egy-egy készülék mellett számos érv és ellenérv is szólhat.

Az okostelefonokat vásárló felhasználók általában négy táborba sorolhatók: az egyik tábor csak és kizárólag az iPhone-okat látja maga előtt, a második a Samsungot, a harmadik egy márkásabb gyártó termékét (LG, Sony…), a negyedik pedig az árat és a megbízhatóságot tartja szem előtt.

Többségében ők azok, akik a kínai gyártók készülékeit is számításba veszik, de egyes gyártók gyors feltörekvésének köszönhetően már a harmadik táborból is egyre többen kacsingatnak a távol-keleti márkák felé. Ez pedig teljességgel érthető is, hiszen itt van például az UMI, amelynek készülékei nem csak lenyűgözően néznek ki, de mára már anyag- és összeszerelési minőségben is felértek a nagy gyártók mellé, arról már nem is beszélve, hogy teljesítmény terén gyakran felül is múlják őket.

Az említett gyártó most épp nagyszabású akciót tart, így itt a lehetőség, hogy egy igazán lenyűgöző vételre tegyünk szert. Ilyen lehet az UMIDIGI Z is, amely Full HD kijelzővel, 10-magos, 2.6GHz-en futó Helio X27 processzorral, 4GB RAM-mal, 32GB-os tárhellyel, dupla hátlapi kamerával és számos nagyszerű funkcióval valamint szolgáltatással várja az érdeklődőket, akik most az akció ideje alatt 15 ezer forintot is spórolhatnak.

 

Azoknak, akik árban kicsit lejjebb mennének, teljesítményben viszont szintet maradnának, tökéletes választás lehet az UMI Plus E, hiszen egy olyan készülékről beszélünk, ami Full HD felbontású kijelzőjével, 8-magos, 2.3GHz-en futó processzorával, 6GB RAM-jával és 64GB-os belső tárolójával gyakorlatilag mindenféle célú használatra megfelel, ráaádsul mindezt olyan áron kapjuk meg, amiért egy ismert gyártó még egy középkategóriás modellt is csak nehezen adna oda.

Ez mindössze csak két készülék volt a számtalan leárazott termék közül, így ha felkeltettük érdeklődésed, és szeretnél szert tenni egy kiváló ár-érték arányú modellre, akkor nincs más dolgod, mint kattints az alábbi linkre, és nézd végig, hogy az ingyenes kiszállítás és a fantasztikus árak mellett mi mindent kínál még számodra a Gearbest.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...