Hirdetés
Kompakt méretű Gamer PC-re vágysz? Már ilyet is beszerezhetsz!

Az Origin PC bejelentette, hogy elkészítette legújabb Gamer PC-jét, amely még a legnagyobb elvárásokkal rendelkező játékosoknak is biztosan megfelel majd.

Vége már azoknak az időknek, amikor egy komolyabb Gamer PC még méretesebb házat igényelt magának, hiszen egyre inkább jelennek meg az olyan kompakt méretű megoldások, amelyek nagyobb társaikhoz hasonló hatékonysággal birkóznak meg a legújabb játékokkal.

Ilyen lett az Origin PC Chronos nevű játékosoknak tervezett számítógép is, ami apró (30 cm x 10 cm 35 cm) mérete ellenére a gyártó szerint az összes új játékkal könnyedén elboldogul.

Az akár Core i7 5960X vagy XEON processzorral is felvértezhető gépbe 4 SSD meghajtót, 32GB DDR4 RAM-ot, és egy NVIDIA GeForce GTX Titan Z grafikus vezérlőt is belepakolhatunk, tehát nem meglepő, hogy a legújabb fejlesztések sem okoznak problémát neki.

Amikor egy ekkora méretű számítógépbe ilyen minőségű hardvert pakolnak, a melegedés komoly problémát okozhat, ám az Origin szerint a zárt folyadékhűtésnek köszönhetően esetükben emiatt sem aggódniuk a vásárlóknak.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...