Hirdetés
Még a héten bemutatkozik az FCA Android 7.0-án alapuló infotainment rendszere

A Fiat Chrysler Automobiles a Google-lel együttműködve készíti a jövő infotainment rendszerét, amelynek koncepcióváltozata a héten megrendezésre kerülő elektronikai kiállításon, a CES-es kerül bemutatásra.

A rendszer működése egy Chrysler 300 típusú modellben figyelhető majd meg először, amelynek 8.4-hüvelykes kijelzőjén már az Uconnect rendszer helyett már az Androd 7.0 Nougat rendszerre épülő fejlesztés fog megjelenni.

A gyártó tájékoztatása szerint az új rendszer megtartja majd az Uconnect hangulatát és funkcionalitását, miközben lehetővé teszi a számos androidos funkció és applikáció használatát. Noha az elektronikai kiállításon bemutatásra kerülő változat még fejlesztés alatt áll, azzal már nem csak a rádiót vagy a klímát vezérelhetik majd az érdeklődők, hanem olyan szolgáltatásokhoz is hozzáférhetnek, mint a Google Térkép, a Pandora, a Spotify, az NPR One, vagy épp a Google Asszisztens.

Az FCA némi meglepetésre nem tart majd sajtótájékoztatót a Detroitban megrendezésre kerülő autókiállításon, ugyanis minden erejükkel a CES-re szeretnének koncentrálni, ami jól jelzi, hogy a gyártónál jelen pillanatban az úgynevezett in-car, vagyis autóban használatos technológiák kerültek a középpontba.

Hirdetés
Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...