Hirdetés
Nem sikerült jól a Microsoft legutóbbi Windows 10 frissítése

Az Insider programban résztvevő felhasználók múlt hétvégén kapták meg az operációs rendszer legújabb frissítését, ami azonban több felhasználónak is csak bosszúságot okozott.

Az Insider programban résztvevő felhasználók mindenki másnál hamarabb kapják meg a Windows 10 legújabb verzióját, igaz ez az előny hátránnyal is jár, hiszen a nekik kiküldött verziók hibákat is tartalmazhatnak, amiket a tagok visszajelzései alapján aztán később javítanak.

Ennek megfelelően előfordulhatnak olyan esetek, amikor bizonyos funkciók vagy szolgáltatások nem az elvárásoknak megfelelően működnek, de olyan is, hogy a rendszer egyik pillanatról a másikra lefagy.

Ezzel szembesülhettek most azok Surface Book, Surface Pro 3 és Surface Pro 4 tulajdonosok is, akik feltelepítették az új rendszert, ugyanis eszközeik teljesen váratlan módon és körülmények között több alkalommal is lefagytak.

A Microsoft természetesen már értesült a problémáról, és dolgoznak is annak kijavításán, addig viszont a mindig jól működő bekapcsológomb hosszan nyomvatartását ajánlják.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...