Hirdetés
RGB megvilágítású mechanikus billentyűzet és egér kedvező áron? Már mutatjuk is!

A billentyűzetek kiválasztásakor számos szempont felmerülhet, ám a vásárlók sokszor mégis a legegyszerűbb, legolcsóbb modell mellett teszik le a voksukat.

Amíg az átlagos napi használathoz bőven elegendő lehet egy hagyományos kivitelű billentyűzet, addig vannak olyan felhasználók, akik számára a pontosság és az élettartam kiemelt fontossággal bír, ezért fontos, hogy egy olyan klaviatúrát vásároljanak, amely minden kitételnek megfelel.

05

Ezen felhasználók közé tartoznak a számítógépes játékok kedvelői is, akik számára nagyon nem mindegy, hogy egy billentyűleütés milyen válaszidővel bír, de az sem, hogy az adott kapcsolók milyen pontosan járnak. A cikkünk alanyául szolgáló Motospeed CK888 igazán jó választás lehet számukra, hiszen a billentyűzetben mechanikus kapcsolókat találhatunk, amelyek 2ms-os válaszidővel és 50 millió leütéses élettartammal operálnak.

A hagyományos, USB 2.0 csatlakozóval rendelkező billentyűzet 1.8 méternyi kábellel rendelkezik, tehát meglehetősen nagy mozgásteret tesz lehetővé, ám első pillantásra vélhetően nem ez, hanem az RGB világítás tűnik majd fel mindenkinek.

08

Utóbbi ráadásul nem csak a billentyűzet esetében figyelhető meg, hiszen a csomag részét képezi még egy szintén RGB világítással megtámogatott egér is, amely 20 millió kattintásos élettartammal és állítható felbontással várja a vásárlókat. Az értékek itt egyébként 800, 1000, 1600 és 2400 között állíthatóak.

A többek között programozható billentyűkkel is ellátott billentyűzet, és a stílusos, RGB megvilágítású egér most a Gearbest webáruházából vásárolható meg, ahol ingyenes kiszállítás mellett mindössze 46.99 dollárért juthatunk hozzá, ami még az esetlegesen felmerülő járulékos költségek figyelembevételével is jó üzlet lehet.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...