Hirdetés
Teclast T10 – 2K-s kijelzővel és ultra erős hardverrel szerelt táblagép piszkosul kedvező áron

Amíg okostelefonokból annyi van, hogy az ember el sem tudja dönteni, hogy melyik mellett tegye le a voksát, addig táblagépekből jóval szerényebb a felhozatal, így nem is túlságosan nehéz onnan kitűnnie egy jól összerakott modellnek.

Sikerült ezt most elérnie a Teclast T10 nevet viselő táblagépnek is, amely anyaghasználatban, hardverben, összeszerelési minőségben és árban is köröket ver a piac legtöbb szereplőjére, akik között bizony kifejezetten ismert neveket is találhatunk.

A Teclast T10 előnyeit hosszasan lehetne sorolni, ám amit mindenképpen ki kell emelni, az a Sharptól érkező 10.1 colos, 2K (2560×1600 pixel) felbontású IPS kijelző, amely remek fényerővel, tökéletes színhűséggel és IPS kijelzőkre jellemző betekintési szöggel áll a vásárlók rendelkezésére.

A kijelző alatti részről sem szabad azonban megfeledkezni, ugyanis ebben az árkategóriában (de magasabban sem) nagyon lehet találni sok olyan készüléket, amibe 6-magos, használat módjától 1.7 és 2.1GHz-en futó processzort helyezett volna a gyártó. A számítási kapacitás és az erő tehát az MTK8176 típusú chipsetnek köszönhetően adott, arról pedig, hogy végképp semmi probléma ne legyen a legkeményebb alkalmazások futtatása során 4GB RAM gondoskodik.

A mérnökök gondoltak rá, hogy egy ilyen teljesítménnyel és kijelzővel rendelkező táblagépre számos alkalmazást is telepítenek a felhasználók, mint ahogy arra is jó esély mutatkozik, hogy filmeket is szívesen néznek majd rajta, ezért egy 64GB-os tárhely érkezett a kínálatba, amit igény esetén microSD kártya segítségével akár 128GB-ra is bővíthetünk.

Mivel a táblagép tökéletes eszköz arra, hogy segítségével kapcsolatot tartsunk a távoli ismerőseinkkel, a Teclast a kamerák terén sem fukarkodott, és hátulra egy 8, előre pedig egy 13 megapixeles szenzort helyezett, ami tökéletes társ lehet például egy Skype beszélgetéskor.

Arról, hogy illetéktelen személyek ne férjenek hozzá adatainkhoz, egy hátlapra helyezett többfunkciós ujjlenyomat-olvasó gondoskodik, de emellett is számtalan hasznos funkcióval rendelkezik a T10, hiszen van ujjlenyomat-mentes fém készülékház, 2.4 valamint 5GHz-es sávon működő Wifi, GPS, 8100mAh kapacitású akkumulátor, Android 7.0 operációs rendszer, automatikus fényérzékelő, szemkímélő mód és olvasó üzemmód is.

És akkor jöjjön a lényeg, ugyanis a Gearbesten most egy középkategóriás modell áráért juthatunk hozzá a készülékhez, de nem árt sietni, ugyanis naponta csak 500 darabot kínál belőle kedvezményes áron a webshop.

A készülékről bővebb információt és videót ezen és ezen az oldalon találhattok.

A termék oldala: Link

Hirdetés
Cikk archívum...