Hirdetés
Teclast T10 – 2K-s kijelzĹ‘vel Ă©s ultra erĹ‘s hardverrel szerelt táblagĂ©p piszkosul kedvezĹ‘ áron

Amíg okostelefonokból annyi van, hogy az ember el sem tudja dönteni, hogy melyik mellett tegye le a voksát, addig táblagépekből jóval szerényebb a felhozatal, így nem is túlságosan nehéz onnan kitűnnie egy jól összerakott modellnek.

Sikerült ezt most elérnie a Teclast T10  nevet viselő táblagépnek is, amely anyaghasználatban, hardverben, összeszerelési minőségben és árban is köröket ver a piac legtöbb szereplőjére, akik között bizony kifejezetten ismert neveket is találhatunk.

A Teclast T10  előnyeit hosszasan lehetne sorolni, ám amit mindenképpen ki kell emelni, az a CNC megmunkálás eredményeként rendkívül precíz és strapabíró fém készülékház. Szintén szót érdemel még a 10.1 colos, 2.5K felbontású IPS kijelző, amely remek fényerővel, tökéletes színhűséggel és IPS kijelzőkre jellemző betekintési szöggel áll a vásárlók rendelkezésére.

A kijelző alatti részről sem szabad azonban megfeledkezni, ugyanis ebben az árkategóriában kifejezetten jónak számító, 6-magos processzorral találkozhatunk. A számítási kapacitás és az erő tehát adott, arról pedig, hogy végképp semmi probléma ne legyen a legkeményebb alkalmazások futtatása során 4GB RAM gondoskodik.

A mérnökök gondoltak rá, hogy egy ilyen teljesítménnyel és kijelzővel rendelkező táblagépre számos alkalmazást is telepítenek a felhasználók, mint ahogy arra is jó esély mutatkozik, hogy filmeket is szívesen néznek majd rajta, ezért egy 64GB-os tárhely érkezett a kínálatba, amit igény esetén microSD kártya segítségével akár 128GB-ra is bővíthetünk.

Arról, hogy illetéktelen személyek ne férjenek hozzá adatainkhoz, egy hátlapra helyezett többfunkciós ujjlenyomat-olvasó gondoskodik, de emellett is számtalan hasznos funkcióval rendelkezik a T10, hiszen van ujjlenyomat-mentes fém készülékház, 2.4 valamint 5GHz-es sávon működő Wifi, GPS, 8100mAh kapacitású akkumulátor, Android 7.0 operációs rendszer, automatikus fényérzékelő, szemkímélő mód és olvasó üzemmód is.

És akkor jöjjön a lényeg, ugyanis a Gearbesten most egy középkategóriás modell áráért juthatunk hozzá a készülékhez, de nem árt sietni, ugyanis naponta csak 500 darabot kínál belőle kedvezményes áron a webshop.

A készülékről bővebb információt és videót ezen és ezen az oldalon találhattok.

A termék oldala: Link

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...