Hirdetés
Újabb akció – ezúttal kuponokkal faraghatunk az elektronikai termékek árából

Nem egyszer előfordult már, hogy nagyszerű akciókról számolhattunk be nektek, azonban az esetek túlnyomó többségében korlátozva volt az akciós termékek mennyisége, míg most egészen más a helyzet.

A Gearbest ugyanis idén ünnepli 3. születésnapját, ennek örömére pedig egy szédületes kuponakciót hirdettek, melynek keretében mindenki jelentős kedvezményekkel vásárolhat. A kuponok segítségével akár 18%-ot is megspórolhatunk a kiszemelt termékek árából, így nem árt körülnézni a weboldalon, már csak azért sem, mert számos komoly márka készülékei és eszközei közül válogathatunk.

Itt van például rögtön a feltörekvő félben lévő jól ismert UMI, amelynek most minden egyes készülékét 13%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg. Ez azt jelenti, hogy az a belépőszintet képviselő UMI Rome X már 18 ezer forintért is elhozható, míg a csúcskategóriát képviselő, 10-magos processzort, 4GB RAM-ot, dupla hátlapi kamerát és Full HD felbontású kijelzőt felvonultató UMi Z-hez 62 ezer forintért juthatunk hozzá. Természetesen a két véglet között számtalan jó teljesítményű és kiváló felszereltségű modellre is bukkanhatunk, amiknek kevés kivételtől eltekintve az áruk 30-40 ezer forint körül mozog.

Szintén 13%-os kedvezménnyel juthatunk hozzá a Vernee és az Elephone okostelefonjaihoz is, ám, ha valaki inkább laptopot vagy táblagépet vásárolna, annak is jó hírrel szolgálhatunk, hiszen a Teclast termékeit is ekkora kedvezménnyel vásárolhatjuk meg.

Aki nem egy adott márka mellett tenné le a voksát, annak sem kell búsulnia, ugyanis vannak kuponok, amelyek kifejezetten egy adott kategóriára érvényesek, így például elérhető egy kupon, amely bármely okostelefon megvásárlására 13%-os kedvezményt biztosít, de ugyanez elmondható a számítástechnikai kiegészítőkről, hardverekről, és számos más kategóriáról és termékről is.

A kedvezményeket biztosító kuponok mellé továbbra is jár az ingyenes kiszállítás, ám érdemes sietni, mert a népszerűbbek érthető módon gyorsan fogynak.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...