Hirdetés
Újabb fotók érkeztek az érdekesnek ígérkező Android N-ről

Korábban már bemutattuk nektek az Android N-ben debütáló átdolgozott értesítési központot, most pedig az Android Police-nak köszönhetően a beállítások menüpontot vehetjük alaposabban szemügyre.

Ahogy az a fotókon is látható, az egyik legfeltűnőbb módosítás, hogy eltűntek az azonos kategóriába tartozó menüpontok közötti elválasztó vonalak, és azok már csak a különböző kategóriák között mutatják meg magukat.

Apró, de annál érdekesebb módosítás az egyes menüpontok alatt megjelenő plusz információ is, így például anélkül is megnézhetjük, hogy mennyi adatforgalmat használtunk, hogy belépnénk az adott menüpontba, de ugyanez elmondható az akkumulátor töltöttségről és a memóriahasználatról is.

05-Android N-01

További újítás még a bal felső sarokban megjelenő, hamburger menü néven elhíresült menürendszer megjelenése is, amit megérintve a beállítások menüpont összes eleme megjelenik, így ezentúl nem kell majd egyenként visszalépkednünk a menüben, hogy egy további területre tudjunk navigálni.

05-Android N-02

Bár ezek mindegyike hasznos frissítésnek tűnik, ne feledjük, hogy a rendszer még csak tesztelés alatt áll, így a végleges kiadásáig sok dolog változhat még.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...