Hirdetés
X9 Plus BLE – Okosóra vérnyomásmérővel, mindez pedig alig 6 ezer forintért

A mai elektronikai piacon annyi gyártó van már jelen okoseszközeikkel, hogy képtelenség őket számon tartani, a feladatot pedig az is nehezíti, hogy jó néhány kínai vállalat is belépett a piacra.

Ez persze egyáltalán nem probléma, hiszen a versengés miatt a termékek árai csökkennek, így egyre olcsóbban juthatunk hozzá olyan termékekhez, amelyek korábban még elérhetetlennek tűntek.

Bár az okosórák egy szűk szegmenst leszámítva a megfizethető árú termékek közé tartoznak, ezek értékesítése sem könnyű, hiszen a kínai piacról érkező modellek szinte egytől-egyig ugyanazokkal a funkciókkal bírnak, így különösebb ok nem szól egy adott termék kiválasztása mellett.

01-X9-08

Az X9 Plus esetében azonban szerencsére ez nem így van, hiszen az óra nem csak azzal tűnik ki társai közül, hogy elegáns külsőt kapott, hanem azzal is, hogy a hagyományos gumi szíj mellett fémszíjjal is elérhető. Ez persze csak a kezdet, hiszen funkcionalitásban is kimagaslik a hasonló árú eszközök köréből, ugyanis fedélzetén a hagyományos pulzusmérő mellett vérnyomás és véroxigénszint mérő funkciókkal is találkozhatunk, ezt pedig csak nagyon kevés modell mondhatja el magáról.

01-X9-01

A fekete, fehér, zöld, kék és vörös színben megvásárolható X9 Plus OLED kijelzőjén egyébként a pontos idő mellett a nem fogadott hívásainkat, üzeneteinket és az általunk megtett lépések számát is megtekinthetjük, de természetesen van alvás monitorozó, ébresztő és rezgő funkció is.

A gyorstöltés funkcióval is ellátott okosóra 1.5 órás töltés után 7 napos készenléti időt ígér, amely kiváló választássá teheti a modellt, amihez természetesen Androidos illetve iOS-es alkalmazás is jár.

A gumi szíjjal ellátott változatért 6 ezer, a fém szíjjal rendelkező variánsért pedig 6400 forintnak megfelelő összeget kell fizetni, ami egy ilyen képességekkel rendelkező modellért apró pénznek tűnik.

01-X9-06

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat! ➞

Hirdetés
Cikk archĂ­vum...