Hirdetés
X9 Plus BLE – Okosóra vérnyomásmérővel, mindez pedig alig 6 ezer forintért

A mai elektronikai piacon annyi gyártó van már jelen okoseszközeikkel, hogy képtelenség őket számon tartani, a feladatot pedig az is nehezíti, hogy jó néhány kínai vállalat is belépett a piacra.

Ez persze egyáltalán nem probléma, hiszen a versengés miatt a termékek árai csökkennek, így egyre olcsóbban juthatunk hozzá olyan termékekhez, amelyek korábban még elérhetetlennek tűntek.

Bár az okosórák egy szűk szegmenst leszámítva a megfizethető árú termékek közé tartoznak, ezek értékesítése sem könnyű, hiszen a kínai piacról érkező modellek szinte egytől-egyig ugyanazokkal a funkciókkal bírnak, így különösebb ok nem szól egy adott termék kiválasztása mellett.

01-X9-08

Az X9 Plus esetében azonban szerencsére ez nem így van, hiszen az óra nem csak azzal tűnik ki társai közül, hogy elegáns külsőt kapott, hanem azzal is, hogy a hagyományos gumi szíj mellett fémszíjjal is elérhető. Ez persze csak a kezdet, hiszen funkcionalitásban is kimagaslik a hasonló árú eszközök köréből, ugyanis fedélzetén a hagyományos pulzusmérő mellett vérnyomás és véroxigénszint mérő funkciókkal is találkozhatunk, ezt pedig csak nagyon kevés modell mondhatja el magáról.

01-X9-01

A fekete, fehér, zöld, kék és vörös színben megvásárolható X9 Plus OLED kijelzőjén egyébként a pontos idő mellett a nem fogadott hívásainkat, üzeneteinket és az általunk megtett lépések számát is megtekinthetjük, de természetesen van alvás monitorozó, ébresztő és rezgő funkció is.

A gyorstöltés funkcióval is ellátott okosóra 1.5 órás töltés után 7 napos készenléti időt ígér, amely kiváló választássá teheti a modellt, amihez természetesen Androidos illetve iOS-es alkalmazás is jár.

A gumi szíjjal ellátott változatért 6 ezer, a fém szíjjal rendelkező variánsért pedig 6400 forintnak megfelelő összeget kell fizetni, ami egy ilyen képességekkel rendelkező modellért apró pénznek tűnik.

01-X9-06

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Hirdetés
Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...