Hirdetés

Gmail for Android

Gmail for Android

Tavaly megjelent újdonságokat frissítette most a Google a Gmail levelező kliensben, Android rendszeren.

2014-ben megjelent új Gmail egyik legnagyobb újítása az volt, hogy akár több fiókot is képes volt kezelni, más szolgáltatókat is felvehettünk, de ezek külön füleken szerepetek, illetve a keresés is kissé macerás volt.

A frissítés után az alkalmazásban most egy All inboxes nevezetű menüt találunk, ahol az összes levelet megtekinthetjük. Nincsenek e-mail címekre szeparálva a levelek, valamint nem csak a gmailes leveleket láthatjuk összevonva, hanem az összes postafiókra kiterjesztették.

A fejlesztők elmondása szerint az új kereső sokkal okosabb lett, így elég egy szót leírnunk és ő azonnal tudni fogja, mit szeretnénk.

A keresés mellett a csatolmányokon is javítottak, sokkal egyszerűbben menthetjük a Google Drive felhőbe.

A frissítés már megtalálható a Google Play áruházban, ha még nem frissült a telefonod, akkor kattints a cikk alján látható ikonra. Sajnos iOS-en még nem elérhetőek az új featurek, de nyugalomra intünk mindenkit, mert tervben van az update.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...