Hirdetés

GP-live.hu

GP-live.hu

Megjelent a hivatalos applikáció a “Live” családhoz, így már mobilról is könnyedén értesülhetek híreinkről.

Annyi év után már nem csak böngészőben, de saját mobil alkalmazásainkban is elérhettek bennünket. A megjelent applikációban könnyedén olvashatjátok a GP-live.hu Forma-1-es szakoldalt, az Auto-live.hu autós magazin oldalt és a Tech-live.hu informatikai oldalt. Az app erőssége, hogy mindhárom oldalt egyben éritek el, nem kell váltogatnotok az appok közt, egyben és külön bontva, de egy helyen az összes hírünk.

Ha gondod volt eddig a gyorsasággal, akkor itt az ideje telepíteni a megfelelő áruházból a programot, mert elképesztő gyorsasággal, letisztultsággal és egyszerűséggel jelennek meg a hírek.

Az applikáció jelenleg Androidra és Windowsra elérhető, de úton van iOS rendszer is. A BlackBerry tulajoknak sem kell aggódniuk, mert az új BB 10.3-as rendszer képes androidos programot futtatni.

A kliensek hibát tartalmazhatnak, ezeket kérünk, hogy az app@gp-live.hu levelezési címre küldd. Folyamatos frissítés és javítás érkezik majd!

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...