Hirdetés

MS-DOS

MS-DOS

Úgy tűnik, hogy a Microsoft visszatér a kőkorszakba, mert friss ötlete, hogy a “saját” telefonjaira kiadja a régi DOS felületet.

A mai nap a Microsoft úgy döntött, hogy itt az ideje feléleszteni a jó öreg MS-DOS rendszert, és az összes Lumia telefonra kiadni. Az új felületen teljes egészében visszaköszönt a régi fekete háttér és a fehér karakterek, tökéletesen lehet navigálni parancsokkal a mobilon. Hát, nem pofás!?

Az MS-DOS teljesen visszavisz az alapokhoz, amikor egyszerű cd, dir parancsokat kellett kiadnunk, hogy ugráljunk a mappák közt.

Ha példákul a kamerát szeretnénk elindítani, akkor egyszerűen csak lépjünk a C:ProgramsPhone mappába, ahol a telefonra telepített összes alkalmazás fellelhető lesz. A camera.exe parancs kiadásával pedig rögvest elindul a telefon Camera appja és mehet a selfie gyártás. Válthatunk elsődleges és másodlagos kamerák között is. A fényképek készítéséhez 3 mód áll rendelkezésünkre: ASCII, B&W és CGA.

Fokozott figyelem, mindenki ellenőrizze a dátumot!

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...