Hirdetés

Riff

Riff

Egyre népszerűbbek a videós üzengetések, olykor csak barátainkat célozzuk meg videóinkkal, de akadt már rá példa, hogy egész világnak címeztük.

Tavaly az Ice Bucket Challenge program indította be a Facebook kreatív csapat fogaskerekét és úgy gondolták, hogy itt az ideje egy saját videó megosztó alkalmazást készíteni, melyben egyszerűen üzenhetünk egymásnak. Már Androidra és iOS-re meg is jelent a Riff nevezetű cucc, amivel egy gyors Facebook logint követően üzenhetünk is az ismerőseinknek.

riff

A használata roppant egyszerű, ismerőseink videót is megnézhetjük, vagy készíthetünk egy újat. A készítendő videók hossza maximálisan 20 másodperc lehet, de ezeket bármely barátunk kiegészíti saját felvételével, így később az applikációban egy videóként játszhatjuk le, aminek az eredménye egy nagyon vicces képkocka sorozatot. Ha valami nem tetszik a képsorokban, akkor szerkeszthetjük is, de akár azonnal meg is oszthatjuk Facebook-on, Instagram-on.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...